Vivacom & apple
Re: Vivacom & apple
Днес, активирах функцията VOLTE на съвместимо устройство в мрежата на Виваком и работи на iPhone 7+.
Днес пробвахме на Galaxy A51 (съвместимо устройство е в сайта):

Но пак излиза това съобщение:

Явно под “съвместимо” трябва да е непременно huawei, а не Samsung

Но пак излиза това съобщение:

Явно под “съвместимо” трябва да е непременно huawei, а не Samsung

Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods
Apple AirPods
Извинявам се за глупавия въпрос - сложил си сим картата в съвместимо устройство с подходящия firmware на самсмунг за това устройство :
⬤ За Samsung Galaxy A51 - XXU1ASL6_XXU1ASL3_OXM1ASL6
изпратил си START на номер 1701 и си получил това съобщение?
Ако е така, имаш следните 2 опции:
- изчакваш известно време и пак опитваш (да може новият апарат да се регистрира в мрежата -не знам точно колко време
)
- обаждаш се на 123 и искаш да говориш с оператор, обясняваш му, че си със съвместим телефон (марка и модел) и ги молиш най-учтиво да ти ги активират. Понякога някои служители отказват - казват да опиташ пак с СМС
Аз преди време по същия начин активирах VoLTE на Xiaomi Mi 8 с обаждане на на оператор, понеже със СМС не стана веднага. Сега същата карта я ползвам и на iPhone и имам VoLTE
⬤ За Samsung Galaxy A51 - XXU1ASL6_XXU1ASL3_OXM1ASL6
изпратил си START на номер 1701 и си получил това съобщение?
Ако е така, имаш следните 2 опции:
- изчакваш известно време и пак опитваш (да може новият апарат да се регистрира в мрежата -не знам точно колко време

- обаждаш се на 123 и искаш да говориш с оператор, обясняваш му, че си със съвместим телефон (марка и модел) и ги молиш най-учтиво да ти ги активират. Понякога някои служители отказват - казват да опиташ пак с СМС
Аз преди време по същия начин активирах VoLTE на Xiaomi Mi 8 с обаждане на на оператор, понеже със СМС не стана веднага. Сега същата карта я ползвам и на iPhone и имам VoLTE

С последното издание към момента: FXXU3BTH4.
Добре, че съм се разкарал от Vivacom, че още щях да търся "съвместими" устройства, които се броят на пръстите на едната ръка и трябва да са точно определена марка
Просто исках на един мой роднина, който е все още при тях, но с iPhone и не може да говори през 4G, заради "изискванията" на оператора си ... и трябва от 100 кладенеца вода да носиш, докато тръгне и ако тръгне изобщо услугата VoLTE
Добре, че съм се разкарал от Vivacom, че още щях да търся "съвместими" устройства, които се броят на пръстите на едната ръка и трябва да са точно определена марка

Просто исках на един мой роднина, който е все още при тях, но с iPhone и не може да говори през 4G, заради "изискванията" на оператора си ... и трябва от 100 кладенеца вода да носиш, докато тръгне и ако тръгне изобщо услугата VoLTE

Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods
Apple AirPods
Да, някои неща са мъчителни.
Дали и кога Vivacom ще пуснат за предварителни заявки за покупка новите iPhone 12?
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Ако може да ме светнеш кога ги анонсираха(явно съм пропуснал)та Виваком(или който и да е друг) да ги пусне ще е много хубаво...Иначе да,предполага се че след като вече работят с тях ще пуснат и новите им модели.
Първо Епъл да ги обявят официално за къде си се разбързал. Как да пуснат предварителни заявки на нещо което не знаят какво е ?!Sithlord написа:Дали и кога Vivacom ще пуснат за предварителни заявки за покупка новите iPhone 12?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Въпросът беше по- скоро дали ще го направят, а за кога е ясно, че след анонсирането! Коментарите и на двамата в първата им част са излишни и ненужни! Иначе, щом толкова не сте наясно - на 13.10.20 г. (след 10 дни) се очаква събитие на Apple и представянето на новите 4 модела iPhone. Въпросът по- скоро беше към някой, който работи във Vivacom, дали разполага с вътрешна информация относно намерението на компанията по темата.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Всъщност се научи да си задаваш въпросите правилно след като искаш да получиш адекватен отговор! Щом двама човека според теб сме те разбрали "погрешно" значи може би проблема е в теб нали?Sithlord написа: ↑03 окт 2020, 09:05Въпросът беше по- скоро дали ще го направят, а за кога е ясно, че след анонсирането! Коментарите и на двамата в първата им част са излишни и ненужни! Иначе, щом толкова не сте наясно - на 13.10.20 г. (след 10 дни) се очаква събитие на Apple и представянето на новите 4 модела iPhone. Въпросът по- скоро беше към някой, който работи във Vivacom, дали разполага с вътрешна информация относно намерението на компанията по темата.
Колкото до "информацията" ти за представянето и дата посочена там,това е непотвърдена информация! За достоверна такава по-презумция се приема информация от производителя(иначе казано Apple). Тази информация за 13.10. от Apple ли е? Ако да,бъди така добър да дадеш линк...