Samsung Galaxy S11 вероятно ще е наличен в познати цветове


frank zappa
Мнения: 131
Регистриран: 30 окт 2008, 10:29

Samsung Galaxy S11 вероятно ще е наличен в познати цветове

Мнение от frank zappa » 12 сеп 2019, 22:34

Дано да е под 3000 лева :) Както се казва в едно виде, Самсунг започна да става това което е Ай фон за феновете на IOS.

martinrachev
Мнения: 20
Регистриран: 12 юли 2019, 20:49

Samsung Galaxy S11 вероятно ще е наличен в познати цветове

Мнение от martinrachev » 12 сеп 2019, 23:39

Премахването на 3.5мм жак си е драма, но чак да става като Айфон... Това че има нишови потребители които държат на жака е факт, но е факт че масовият потребител не може/или не иска/ да направи разлика между тези и онези слушалки, няма кой редови потребител да ти кажа, че тези слушалки имат силни средни, слаб е във високите и т.н.
Нормално е да губиш Samsung Pay след руут, Самсунг не искат заради руутва някой да достигно до банковите ти карти и да дискредитираш целият бранд. Върви обяснявай после на редовият потребител, че са хакнали руутнат телефон - от къде трябва да го захванеш това обяснение, от "Какво е операционна система" :D
Очаквам нещо повече от Самсунг, защото все още съм си със S8, а до момента ги сменях всяка година, вече не се чувствам изкушен да ги сменям, единствено рам паметта ме блазни, но не си струва разходите.
Не винете Самсунг за липса на иновации, цяла индустрия е леко зациклила, няма някакви драстични иновации които да променят преживяването значително. Вижте Епъл какъв айфон пусна тази година, с хардуер на топ андроид от 2017 година и визия на айфон от 2013.
Huawei ще пропаднат, ако не измислят някаква вратичка със гугъл приложенията. Какъв висок клас андроид, като нямаш достъп до гугълските приложения и най-вече Play store. Търговската война САЩ-Китай ще им се отрази зле тази есен.

Потребителски аватар
Kuzmanow
Мнения: 98
Регистриран: 13 авг 2019, 14:37
Местоположение: гр. София

Re: Samsung Galaxy S11 вероятно ще е наличен в познати цветове

Мнение от Kuzmanow » 14 сеп 2019, 02:03

Samsung си се развиват много правилно, за разлика от много (всички❔) други ... 🙄 . Добри флагмани, много модели в средния клас, модели с 5G - вече (❗) имат продадени около 2 милиона 📲 , модели с E-sim, модели с крипто портфейл, изобщо - не напразно са 1⃣ ... 🤓 .
Бъди свободен 🤔❗

Отговори