Боби13 написа: ↑16 авг 2019, 23:31
Само 7 години по-рано съм се регистрирал... Но знаеш там където пишеш : повече от пилотите, повече от икономистите, повече от физиците, повече от географите, повече от всички и смяташ, че всичко започва и завършва с твоето мнение... Забравих и ако не се лъжа разбираш повече от фотографите

Продължавай и дерзай... Животът е пред теб и пред твоя любимец Перчема

А китайците и хамериканците са една стока, но ти уви не го разбра и губещи сме ние с теб и много други хора по нашата застрашена орт самите нас планета ! И все искаш конкретика чрез линкове... Нямам време да се ровя в Уикипедия или други сайтове, които са доста далече в много случаи от истината ! Да ти дам научни ли кове за новите животински и растителни видове в Горнотракийслата низина ти пак ще кажеш и ще изопачиш нещата, така като и не разбра какво ти говорих за ,,Глобалното затопляне" ! Лека вечер , млади момко
Ти ли си пилот или си физик или пък си фотограф? Нещо май ти си този, който се изживява за знаещ по всички теми с 2400 мнения за 12 години? Къде съм аз с моите смешни 600 мнения за 5 години?
Не ти се занимавало да търсиш линкове, но иначе ти се занимава да спамиш постоянно
А млад момък бях преди повече от 20 години, но не се учудвам, че друго не може да измислиш и си позволяваш за пореден път абсурдни квалификации.
То нямаше да пишеш повече с мен, но нали си спорозависим, та как ще го превъзмогнеш някой да пише след теб и ти да не драснеш поредните измишльотини - важно е твоето мнение да е последно и за това ви оставих с другия "пилот" да се налудувате в другата тема и хубаво да я оспамите.
Тя и тази се разводни достатъчно, но като ви гледам никой от "разтревожените" не карате електрички.