А какво да кажем за Apple? Спри да дразниш. Разбрахме, че трябва всичките да имаме iPhone-и и тем подобни (според твоите разбирания), но не всеки иска. Просто спри.radko89 написа: ↑14 апр 2020, 00:01Щом подобно мнение се пише за XioMi нещата излизат извън контролalexandrov1 написа: ↑13 апр 2020, 22:27Отлични телефони,
на единична цена = на общата на 2-3 домакински електроуреда,
например:
хладилник + пералня + готварска печка
(или във всякаква друга комбинация)
Разбира се, който си има подходящата комбинация,
си взима телефон.
Или пък не си взима телефон, а ги инвестира в по-необходими вещи.
Поздрави!!!![]()
Xiaomi Mi 10 Pro вече е наличен в България
Re: Xiaomi Mi 10 Pro вече е наличен в България
iPhone SE (2nd generation) 128 GB Black
Xiaomi Mi9T 128 GB Glacier Blue
Sony WI-C200 Wireless Earbuds
Xiaomi Mi9T 128 GB Glacier Blue
Sony WI-C200 Wireless Earbuds
Поста ми няма нищо свързано с епъл..
Не съм намеквал абсолютно нищо..
Не разбрах въобще какво се случи тук..
Не съм намеквал абсолютно нищо..
Не разбрах въобще какво се случи тук..
Защо да е скандална? Топ хардуер на топ цена! Ако го пуснат операторите с добра субсидия, ще е на цената на S20+ с аб.план. Добра алтернатива, че останаха само две-три компании като избор по нашите оператори.
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+
Цената сама по себе си не е скандална, но прекалено бързо скочиха и XiaoMi на влака с летящите цени, не мисля, че беше очаквано.Ванката написа: ↑14 апр 2020, 08:32Защо да е скандална? Топ хардуер на топ цена! Ако го пуснат операторите с добра субсидия, ще е на цената на S20+ с аб.план. Добра алтернатива, че останаха само две-три компании като избор по нашите оператори.
иначе хардуерът е топ, съгласен съм.
Просто щеше да има много по-добро приемане телефонът ако беше с 200-300лв надолу цената.
А и в тази криза

Всъщност по хардуерни характеристики, аз го сравнявам със S20 Ultra, а цената и е 2300-2600 лева по сегашни цени. Mi 10 Pro идва на цената на S20+, което според мен е много добра сделка. Може и да греша, не знам.
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+
Ти лично би ли го купил? Или ще заложиш отново на Самсунг?
Точно това имах предвид и аз - Самсунг са име, XiaoMi също натрупаха последователи последните години, но не са Самсунг за да започнат с техните цени все още.
Не че пречи това на който и да било производител де, щом го правят значи може, пък и XiaoMi не се издържат само от телефоните така или иначе, тъй че могат да си позволят каквито искат експерименти.
Не че пречи това на който и да било производител де, щом го правят значи може, пък и XiaoMi не се издържат само от телефоните така или иначе, тъй че могат да си позволят каквито искат експерименти.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Рано или късно се случва при всички(говоря за вдигането на цените). Наивно е да се мисли че постоянно ще има топ хардуер и ниски цени. В един момент нещата започват да се уравновесяват с другите марки! И Самсунг бяха така навремето преди много години,когато още Нокия бяха на върха, Huawei също допреди 2-3г. И все пак все още не са изравнени със Самсунг(а не мисля че им отстъпват с много).radko89 написа: ↑14 апр 2020, 14:20Точно това имах предвид и аз - Самсунг са име, XiaoMi също натрупаха последователи последните години, но не са Самсунг за да започнат с техните цени все още.
Мда, напълно прав си.pretorianec написа: ↑14 апр 2020, 14:37Рано или късно се случва при всички(говоря за вдигането на цените). Наивно е да се мисли че постоянно ще има топ хардуер и ниски цени. В един момент нещата започват да се уравновесяват с другите марки! И Самсунг бяха така навремето преди много години,когато още Нокия бяха на върха, Huawei също допреди 2-3г. И все пак все още не са изравнени със Самсунг(а не мисля че им отстъпват с много).radko89 написа: ↑14 апр 2020, 14:20Точно това имах предвид и аз - Самсунг са име, XiaoMi също натрупаха последователи последните години, но не са Самсунг за да започнат с техните цени все още.
XiaoMi нямат търговска война с хамериканците, нали? В смисъл - те си имат официално google поддръжката и приложенията?
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Никави проблеми нямат с американците и си имат всичко(за сега). Много ме е яд за Huawei защото според мен телефоните им по-нищо не отстъпват да кажем примерно на Самсунг(да не сравняваме с други операционни системи) камерите им са разкошни(за китаец това не е малко) и според сегашната P40 Pro ако имаше GMS като нищо щеше да отвее флагманите на Самсунг от тази година(и особенно Ултра-мега-якия-супер-уникалния ЗВЯР)....radko89 написа: ↑14 апр 2020, 14:43Мда, напълно прав си.pretorianec написа: ↑14 апр 2020, 14:37Рано или късно се случва при всички(говоря за вдигането на цените). Наивно е да се мисли че постоянно ще има топ хардуер и ниски цени. В един момент нещата започват да се уравновесяват с другите марки! И Самсунг бяха така навремето преди много години,когато още Нокия бяха на върха, Huawei също допреди 2-3г. И все пак все още не са изравнени със Самсунг(а не мисля че им отстъпват с много).radko89 написа: ↑14 апр 2020, 14:20Точно това имах предвид и аз - Самсунг са име, XiaoMi също натрупаха последователи последните години, но не са Самсунг за да започнат с техните цени все още.
XiaoMi нямат търговска война с хамериканците, нали? В смисъл - те си имат официално google поддръжката и приложенията?