А какво да кажем за Apple? Спри да дразниш. Разбрахме, че трябва всичките да имаме iPhone-и и тем подобни (според твоите разбирания), но не всеки иска. Просто спри.radko89 написа: ↑14 апр 2020, 00:01Щом подобно мнение се пише за XioMi нещата излизат извън контролalexandrov1 написа: ↑13 апр 2020, 22:27Отлични телефони,
на единична цена = на общата на 2-3 домакински електроуреда,
например:
хладилник + пералня + готварска печка
(или във всякаква друга комбинация)
Разбира се, който си има подходящата комбинация,
си взима телефон.
Или пък не си взима телефон, а ги инвестира в по-необходими вещи.
Поздрави!!!![]()
Xiaomi Mi 10 Pro вече е наличен в България
Re: Xiaomi Mi 10 Pro вече е наличен в България
iPhone SE (2nd generation) 128 GB Black
Xiaomi Mi9T 128 GB Glacier Blue
Sony WI-C200 Wireless Earbuds
Xiaomi Mi9T 128 GB Glacier Blue
Sony WI-C200 Wireless Earbuds
Поста ми няма нищо свързано с епъл..
Не съм намеквал абсолютно нищо..
Не разбрах въобще какво се случи тук..
Не съм намеквал абсолютно нищо..
Не разбрах въобще какво се случи тук..
Защо да е скандална? Топ хардуер на топ цена! Ако го пуснат операторите с добра субсидия, ще е на цената на S20+ с аб.план. Добра алтернатива, че останаха само две-три компании като избор по нашите оператори.
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+
Цената сама по себе си не е скандална, но прекалено бързо скочиха и XiaoMi на влака с летящите цени, не мисля, че беше очаквано.Ванката написа: ↑14 апр 2020, 08:32Защо да е скандална? Топ хардуер на топ цена! Ако го пуснат операторите с добра субсидия, ще е на цената на S20+ с аб.план. Добра алтернатива, че останаха само две-три компании като избор по нашите оператори.
иначе хардуерът е топ, съгласен съм.
Просто щеше да има много по-добро приемане телефонът ако беше с 200-300лв надолу цената.
А и в тази криза

Всъщност по хардуерни характеристики, аз го сравнявам със S20 Ultra, а цената и е 2300-2600 лева по сегашни цени. Mi 10 Pro идва на цената на S20+, което според мен е много добра сделка. Може и да греша, не знам.
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+
Ти лично би ли го купил? Или ще заложиш отново на Самсунг?
Точно това имах предвид и аз - Самсунг са име, XiaoMi също натрупаха последователи последните години, но не са Самсунг за да започнат с техните цени все още.
Не че пречи това на който и да било производител де, щом го правят значи може, пък и XiaoMi не се издържат само от телефоните така или иначе, тъй че могат да си позволят каквито искат експерименти.
Не че пречи това на който и да било производител де, щом го правят значи може, пък и XiaoMi не се издържат само от телефоните така или иначе, тъй че могат да си позволят каквито искат експерименти.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Рано или късно се случва при всички(говоря за вдигането на цените). Наивно е да се мисли че постоянно ще има топ хардуер и ниски цени. В един момент нещата започват да се уравновесяват с другите марки! И Самсунг бяха така навремето преди много години,когато още Нокия бяха на върха, Huawei също допреди 2-3г. И все пак все още не са изравнени със Самсунг(а не мисля че им отстъпват с много).radko89 написа: ↑14 апр 2020, 14:20Точно това имах предвид и аз - Самсунг са име, XiaoMi също натрупаха последователи последните години, но не са Самсунг за да започнат с техните цени все още.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Graphite
Apple Watch Nike S6 GPS 44mm
HUAWEI P40 Lite
HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black
HUAWEI P40 Lite
Мда, напълно прав си.pretorianec написа: ↑14 апр 2020, 14:37Рано или късно се случва при всички(говоря за вдигането на цените). Наивно е да се мисли че постоянно ще има топ хардуер и ниски цени. В един момент нещата започват да се уравновесяват с другите марки! И Самсунг бяха така навремето преди много години,когато още Нокия бяха на върха, Huawei също допреди 2-3г. И все пак все още не са изравнени със Самсунг(а не мисля че им отстъпват с много).radko89 написа: ↑14 апр 2020, 14:20Точно това имах предвид и аз - Самсунг са име, XiaoMi също натрупаха последователи последните години, но не са Самсунг за да започнат с техните цени все още.
XiaoMi нямат търговска война с хамериканците, нали? В смисъл - те си имат официално google поддръжката и приложенията?
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Никави проблеми нямат с американците и си имат всичко(за сега). Много ме е яд за Huawei защото според мен телефоните им по-нищо не отстъпват да кажем примерно на Самсунг(да не сравняваме с други операционни системи) камерите им са разкошни(за китаец това не е малко) и според сегашната P40 Pro ако имаше GMS като нищо щеше да отвее флагманите на Самсунг от тази година(и особенно Ултра-мега-якия-супер-уникалния ЗВЯР)....radko89 написа: ↑14 апр 2020, 14:43Мда, напълно прав си.pretorianec написа: ↑14 апр 2020, 14:37Рано или късно се случва при всички(говоря за вдигането на цените). Наивно е да се мисли че постоянно ще има топ хардуер и ниски цени. В един момент нещата започват да се уравновесяват с другите марки! И Самсунг бяха така навремето преди много години,когато още Нокия бяха на върха, Huawei също допреди 2-3г. И все пак все още не са изравнени със Самсунг(а не мисля че им отстъпват с много).radko89 написа: ↑14 апр 2020, 14:20Точно това имах предвид и аз - Самсунг са име, XiaoMi също натрупаха последователи последните години, но не са Самсунг за да започнат с техните цени все още.
XiaoMi нямат търговска война с хамериканците, нали? В смисъл - те си имат официално google поддръжката и приложенията?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Graphite
HUAWEI P40 Lite
HUAWEI P40 Lite