Качество на по-добра цена от Самсунг и останалите..
Смартфон до 1000лв
Re: Смартфон до 1000лв
Хуауей Р30 по принцип е много добър вариант, обаче не е ли малко съмнително софтуерното бъдеще откъм андроидски ъпдейти на марката, след проблема със САЩ??amor_92 написа: ↑17 авг 2019, 01:21Доколкото разгледах, най-много ми допада Huawei p30 , другата оферта ми е от приятел iphone XS за 1350лв, но въпреки че доста ми намаля цената пак ми идва много пари за телефон.. За Xiaomi все още нямам никакви наблюдения, но предпочитам по-познат апарат.. Досега съм бил само с Галаксита и LG-та , баща ми взе p30 lite и веднага ми допадна всичко в него.
Като избирам телефон или кола сякаш съм на матура по биология, много нерешителна работа ...![]()
![]()
![]()
В ОЛХ е пълно с операторски - чисто нови S10-ки, за около и малко над 1000 лева. Mi9 също е много добро решение - бърз на ракета (беше в мен за няколко дни), все пак е със SD855. Камерата му не е най-голямото чудо на света, но като му туриш портната G-Cam - нещата минават в други измерения. Успех в избора!amor_92 написа: ↑16 авг 2019, 15:57Здравейте !
Може ли да ми препоръчате телефон до около 1000лв като досега съм работил само с Андроид ( всеки ме съветва да премина на iOS , но не съм сигурен все още ) .
Като цяло не искам да е прекалено голям (максимум колкото p30 lite примерно) , да има бърз процесор, издръжлива батерия , хубава камера.
Сегашния ми телефон е А5 2016 и вече мисля да го сменям..
Благодаря предварително !![]()
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung MicroSD 128GB EVO Plus UHS-I (U3)
Samsung Galaxy S9+ CORAL BLUE 64GB
GARMIN vivoactive 3
Samsung MicroSD 128GB EVO Plus UHS-I (U3)
Samsung Galaxy S9+ CORAL BLUE 64GB
GARMIN vivoactive 3
OnePlus 6T, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Mirror Black за 1099 лв. какво ще кажеш?
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
И аз съм за S10, според мен е с най-добрият екран на пазара в момента (освен Ноут 10+).
Супер бърз, без лагове и невероятна батерия.
Не му намерих слаби места на този смарт.
И аз мислех, че китайчоците са по-добри, НО има едно много голямо НО, не са същите екрани.
Екраните на Самсунг и Епъл са по-добри от Шиаоми, освен това нямат ip68.
Huawei са добри във високият клас, но пак бих избрал Самсунг, заради съмнителната подръжка и бъдеще на компанията.
Все пак, не всеки иска Huawei смарта да му падне цената с 30-40% след няколко месеца, и на Самсунг падат, но поне си знаеш, че е линеарно.
Супер бърз, без лагове и невероятна батерия.
Не му намерих слаби места на този смарт.
И аз мислех, че китайчоците са по-добри, НО има едно много голямо НО, не са същите екрани.
Екраните на Самсунг и Епъл са по-добри от Шиаоми, освен това нямат ip68.
Huawei са добри във високият клас, но пак бих избрал Самсунг, заради съмнителната подръжка и бъдеще на компанията.
Все пак, не всеки иска Huawei смарта да му падне цената с 30-40% след няколко месеца, и на Самсунг падат, но поне си знаеш, че е линеарно.
Samsung Note 10+
Ако за 1000 лв има S10 взимай него. Втори вариант p30. Дисплеите на шаоми и други такива отстъпват на самсунг,епъл и хуауей. Не са лоши смартфони , но ако ще давам 1000 лв .....
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Ако сега купувах телефон щеше да е note 9.
Добра батерия, дисплей, звук, камера.
Няма дупки в дисплея, дизайна е топ. Варианта 6/128 Duos може да се намери за 1000 лева
Добра батерия, дисплей, звук, камера.
Няма дупки в дисплея, дизайна е топ. Варианта 6/128 Duos може да се намери за 1000 лева
И аз скоро се чудих същото, и си взех P20 pro, IP67, сериозна батерия и добра камера, може да му хвърлиш едно око, като вариант. 

-
- Регистриран: 02 дек 2009, 10:50
Колегата дето се изказва за Xiaomi.. Влезте в device specification и вижте кой е проиводителя на дисплея на Xiaomi mi9... И като несте достатъчно компетентни не пишете глупости да заблуждавате другите потребители!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Колега, вземай Oneplus 7 и ще забравиш за друга марка телефони. Прото е още по-добро, но се приготви да го зареждаш по-често