1800
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Nokia 1800
Хайде сега някой да ми обясни политиката на Нокиа всяка година да пускат едни и същи модели с леко променен фасон?!?
И да стигна по далеч в желанията си-някой да ми обясни разликата между този модел и Нокиа 1616,а защо не и между Нокиа 1280?
Ако така се прави богат асортимент от телефони всяка година,по-добре да не се излагат...
И да стигна по далеч в желанията си-някой да ми обясни разликата между този модел и Нокиа 1616,а защо не и между Нокиа 1280?
Ако така се прави богат асортимент от телефони всяка година,по-добре да не се излагат...
Е, пиле, ти какво искаш - в ниския клас освен разнообразие в дизайна, какво да ти предложат? Особено при положение, че функционалността на тея телефони се свежда до простичкото "ало-ало" :)
Друг е въпросът, че като дизайн тея телефончета на мен ми се струват грозноватички :)
Друг е въпросът, че като дизайн тея телефончета на мен ми се струват грозноватички :)
Прилича на сапун, някак си. Или на сапунерка. Или нещо средно. Абе в последно време се излагат с дизайна.
Най-готиният телефон в първа серия е 1112, който включително и аз съм ползвал за служебен.
Най-готиният телефон в първа серия е 1112, който включително и аз съм ползвал за служебен.
Ех...., пате-пате ;)
Телефоните са мн. хубави :P
Дори нямат равни по дизайн ;):P
Не разбирам какво не ви харесват, особено в това да приличат на съпунерка :D
Та кой не обича това в банята (woo)
< събирам за подарък ;) >
Телефоните са мн. хубави :P
Дори нямат равни по дизайн ;):P
Не разбирам какво не ви харесват, особено в това да приличат на съпунерка :D
Та кой не обича това в банята (woo)
< събирам за подарък ;) >
Capo, много са си хубави, само не ми взимай от тях, моля ти се :)
Тия телефончета се ползват най-много в "развиващите се" страни .. България включително.
Гледам телефона е може би е с най-дългия живот на батерията от всички други, които са правили Нокия досега.
Гледам телефона е може би е с най-дългия живот на батерията от всички други, които са правили Нокия досега.
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Nokia 1800
Много добър работен телефон. Батерията издържа от 4 до 6 дни при интензивна работа, включена вибрация и усилен до 5. Но има 1 странна особеност - случайно забелязах , в градския транспорт, че ако чувате слабичко събеседника си, просто завъртате телефона с гърба към вас и ще имате на разположение двойно по силен звук в ухото.:). Не става дума за включване на високоговорящата връзка.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Поредният скучен телефон от Нокия в ниският клас-невиждам каква е разликата от този и 1650 и1616 ?????
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
(beer), клавиатурката е като на 1209, жака за слушалките е по - дебелия, натискаш червена слушалка на заключена клавиатура и виждаш светещ часовник и имаш по - добре виждащ се дисплей + по слабо енергопотребление. 1650 ми караше 2-3 дена.