Sensation XL
HTC Sensation XL
Това мисля да ми е следващия телефон , стига само по бързо да дойде в БГ .
Re: HTC Sensation XL
ще е тук преди коледа
Ха, дано. Много обичам да слушам музика на телефона, особено докато карам колело. Бийтс смартфон със яки слушалки би ми дошъл добре. Другото, което използвам много в телефона е бразуването. С 4,7 инча скрийн няма как да ми е зле. Резолюцията е ниска, но от ревютата става ясно, че въпреки това екрана изглежда изненадващо добре. От HTC вече официално казаха в интервю, че е бил замислен с поне qHD резолюция, но просто НЯМА ДИСПЛЕИ НА ПАЗАРА. Не могат да им осигурят навреме количесто и качество. Така,ч е или този, или Sensation XE.
Ще е по добре XE има по малък дисплей и му държи повече време батерията от колкото този много е голям... а параметрите са същите... :)
Поздрави
Поздрави
XE е по добре само от гледна точка на самата видеокарта , защото е А220 а на ХL e А205 и резолюцията на ХЕ е по добра от на белия гигант :)
Искам да попитам дали някой знае кога ще бъде пуснат на българския пазар и съответно към кой от операторите ( или сродните им магазини), че не желая втора употреба....(blush) (flower):)
Благодаря Ви....!
Благодаря Ви....!
HTC Sensation XL
Кога ще го пуснат на българския пазар и колко парички ще струва...(blush)(blush)(blush)(blush)(blush)(blush)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Егати... дисплейчето е размазващо :)
какво друго от ips панел
Най накрая го пуснаха и тук :)
Между другото хич не е на лоша цена за България.
Между другото хич не е на лоша цена за България.