Въпросче за доставка на PDA от Англия
Въпросче за доставка на PDA от Англия
Hякой знае ли какво се плаща ако ми пратят телефон от Англия? 1 мой познат ще ми го купи и ще го прати в колет. Някой знае ли колко $ д/г ще струва доставката, мито, акциз и др. такива "глупости
Re: Въпросче за доставка на PDA от Англия
от англия, както и от другите страни от ес, не се плаща нищо допълнително.
Демек само доставката ? А на границата ще го отворят ли да видят какво има вътре? И може ли да има някакви усложнения? (няма да пренасям наркотици спх)
имат си техника за тия неща, едва ли ще го отворят. може например да го пусне с препоръчаната услуга на royal mail
а какво е това royal mail ? И д/г колко ще струва от англия до българия- бургас ?
английската поща. към 30 лв
Ама ще има ли вариант да дойде направо до нас. Все едно еконта. Идват, носят ми го и си плащам таксата ?
от близката пощата ще го вземеш. ако искаш доставка до вас ще трябва да го пусне с куриер и тогава ще е по-скъпо
Кое е по-добре по пощата от англия до тук или по DHL, това DHL ми го казаха в 1 друг форум и казаха, че могат да ми го докарат направо на вкъщи, но не казаха цена. Чувал ли си нещо за това DHL ?
DHL, но ще излезе поне 3-но по-скъпо, става и препоръчано( sign for..) с royalmail. Цената вече според теглото.