Asus Lamborghini ZX1
Asus Lamborghini ZX1
Много яко смартче, със зверски дизайн, но сигурно ще е за хора които притежават и такива коли....
Re: Asus Lamborghini ZX1
И аз така мисля. Страхотен е, дизайна също е много хубав, но цената сигурно ще ни удари през ръцете...
Damn... nice phone... @_@
Аз четох в гугъл, че цената му ще е 1500 лева, но кога точно ще излиза не се знае и ще се продава и без кола ;) , което е хубаво, защото няма да се налага да си купуваме Ламборгини, за да вземем и телефон :)
Ее не е честно - който си е взел Ламбото и не са му дали телефон какво да прави .. айде ще измисля нещо :)
Една лоша новина
По-рано през месеца от Asus съобщиха, че ще отложат премиерата на ZX1 Lamborghini, а сега научаваме, че компанията се отказва да пуска телефона в продажба. Според официалната информация решението е било взето заради несъвършенството на някои от компонентите на телефона. В същото време подобна съдба е на път да сполети и два други телефона на Asus - P560 и M536.
По-рано през месеца от Asus съобщиха, че ще отложат премиерата на ZX1 Lamborghini, а сега научаваме, че компанията се отказва да пуска телефона в продажба. Според официалната информация решението е било взето заради несъвършенството на някои от компонентите на телефона. В същото време подобна съдба е на път да сполети и два други телефона на Asus - P560 и M536.
Mnogo mi dopada tozi tel:Asus Lamborgini ZX1,ima vsichko ot koeto imam nujda i bih si go zakupil,ako niakoi mi go predloji.