Телефонът е ползван от жена!?
Re: Телефонът е ползван от жена!?
Drevnite gurci sa tvurdeli 4e to jenata ne e to4no kato 4oveka..........
Eдна жена да се появи в мъжкия ви форум, за да защити женското съсловие от неаргументирани нападки и вие веднага ще я обявите за комплексарка!
Браво!
И защо?-защото смятам темата за сексистка? А нима не е така?!
Геле, виж в речника думата, защото звучи смехотворно да страдам от комплекси за това, че съм жена!!
По темата: Мисля, че е глупаво да се изтъква като плюс това, че GSM-a е ползван от жена. Има хора, които пазят вещите си- това е! Било то мъже или жени. Възпитание, ценностна с-ма, стойността на парите и др. философии може би са от значение, но не и пола!!
Ако хората, които изтъкват това като плюс в обявите си знаеха, че ще направят такъв проблем -( да се стигне до тема във форум), биха се замислили!! ;))
От др.страна, колкото повече хора видят темата, толкова по-рядко вече ще попадаме на подобни недоразумения!!
Браво!
И защо?-защото смятам темата за сексистка? А нима не е така?!
Геле, виж в речника думата, защото звучи смехотворно да страдам от комплекси за това, че съм жена!!
По темата: Мисля, че е глупаво да се изтъква като плюс това, че GSM-a е ползван от жена. Има хора, които пазят вещите си- това е! Било то мъже или жени. Възпитание, ценностна с-ма, стойността на парите и др. философии може би са от значение, но не и пола!!
Ако хората, които изтъкват това като плюс в обявите си знаеха, че ще направят такъв проблем -( да се стигне до тема във форум), биха се замислили!! ;))
От др.страна, колкото повече хора видят темата, толкова по-рядко вече ще попадаме на подобни недоразумения!!
.....и слава богу!!!
зависи от самия човек няма значение дали е мъж или жена , но наистина в повечето случаи жените се отнасят по-немърливо към мобилните си телефони , поне повечето момичета , които познавам
пример:
едно момиче от класа ми по 100 пъти си изпуска телефона на ден и вече и става навик
найками нон стоп го мокри , изпуска и темподобни
поне 10-15 примера мога да дам
пример:
едно момиче от класа ми по 100 пъти си изпуска телефона на ден и вече и става навик
найками нон стоп го мокри , изпуска и темподобни
поне 10-15 примера мога да дам
Nefertity - true, true :)))
Nefertity, аз сам напално сагласен с теб. Ама ти така се разпали. Извинявай, не сам искал да те убидя. НЕ Е ВАЖНО, ДАЛИ Е МЪЖ ИЛИ ЖЕНА. Има хора, които пазят вещите си, и такива които не ги пазят.
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 11:33
Това което каза FaceOff за че жените мн надират клавиатурите с маникюрите си е напълно вярно (моята приятелка е същата работа)! Но като цяло за GSM зависи от човека, но за кола не препоръчвам да се купува кола която е карана от жена (може да е чиста и спретната от вътре, но не мисля че това е главното, зависи как е под капака- дигател,скоростна кутия, ходова част и др). Специялно при жените ходивите части на колата са "дроп" в повечето случаи!
abe 4oweka si kazwa mnenieto ,4e spored nego ne e hubawo da se kupuwa kola karana ot jena ti pak s twoite"kompleksi' kwa kola si imala i koi mojel da q kara i kak se sprawq.Spoko be!Ne se wprqgai tolkoz
Хвала на СПОРТНИТЕ сьединители. АМА ТЯ САВСЕМ ЗАХАПА ДЬРВОТО.
Кьм Nefertity.
Успокой топката. Вече жсички си помислят за НЕЧИЙ КОМПЛЕКСИ
Кьм Nefertity.
Успокой топката. Вече жсички си помислят за НЕЧИЙ КОМПЛЕКСИ
-
- Регистриран: 27 яну 2006, 08:52
Принципно е строго индивидуално!!! Общата статистика сочи, че жените по-немарливо се отнасят към всякаква електронна техника, тъй като в общия случай не разбират за какво става на въпрос. Виждали ли сте телефон залят с лакочистител... На мъж това едва ли ще се случи... Според мен, който пише такива неща в обявата си иска да накара потенциалния купувач да си прецени много добре това, което купува, поне аз така бих направил. Чест им прави на тези хора, че го споменават. А сравнението на телефона с автомобил е леко неуместно. Това, че жените са неориентирани и немислещи по природа е причината за автомобилни инциденти. Да не се дразнят дамите, но нещата са природно обусловени. Природата дава едно, а взема друго, не можем да се сърдим ;)
ПП: Познавам жени, които се грижат за телефоните си повече от мен...
ПП: Познавам жени, които се грижат за телефоните си повече от мен...