Galaxy S5 mini
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Samsung Galaxy S5 mini
Здравейте! Първите ми впечатления от телефона са много добри. Единствен недостатък открих до сега е, че по време на разговор не ме чуват добре отсреща, т.е. трябва да говоря по-силно за да ме чуват . Предполагам причината за това е пребпазна мембрана на микрофона против намокряне.
-
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Samsung Galaxy S5 mini
Здравей,първия пост може да го изтриеш за да не се пълни темата излишно,защото двата поста са почити еднакви.Дай повече информация за телефона.Как се държи батерията,дисплея при дневна светлина,процесора,сила на звънене и каквото се сетиш още.Незнам защо няма мнения за този телефон,все пак има доста продажби от него.Обмислям да си взема такъв от Теленор,че моят С3 ми идва малко голям и неудобен при боравене с една ръка.:)
-
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 mini
Здрасти, опитах да изтрия първия пост , но не се получи. Батерията издържа около два дни с постоянно включен Wi-Fi и 3G. При дневна светлина се вижда всичко по дисплея идеално. Процесора се справя задоволително с бързодействието на поставените му задачи. Силата на звънене е достатъчна. Скоро ще го тествам в басейн за подводни снимки и видеоклипове. Задължително след намокрянето му ще тествам дали може да се проведе нормален телефонен разговор, защото на SONY Xperia V това бе невъзможно. Трябваше да се изчака един, два часа докато водата се изпари от телефона за да могат да ме чуват отсреща.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 mini
Някой собственик на това телефонче може ли да каже колко време издържа батерията в UPSM Mode? Примерно остават 10% процента батерия и с включен режим... Замислям се да сменя С4 главно заради слабата батерия с този.
-
Ще има скоро време ъпдейт до версия 5.0.1. Дано само не е бъгава като за по-големия събрат.http://www.mobilebulgaria.com/news/34588/samsung-galaxy-s5-mini-ще-получи-ъпдейт-до-android-501
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Здравей
НЕ ТЕ съветвам да го държиш под вода !!
Ако толкова искаш да правиш подводни снимки и клипове има специални калъфи
.
НЕ ТЕ съветвам да го държиш под вода !!
Ако толкова искаш да правиш подводни снимки и клипове има специални калъфи
.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 mini
Здравей sgs_maniak! Защо ме съветваш това? Нали е сертифициран точно за да се правят подводни снимки и клипчета без да има нужда от допълнителни калъфи?! Да не си патил?
-
Здравей LAODSE, пробвах въпросния супер икономичен режим при 18% батерия и ми показа, че така щяла да издържи батерията още 1,8 дни.
Занесох днес телефона за рекламация заради проблемния микрофон в Техномаркета и там започна обичайното разследване. Теставаха и тамошния , който е изложен за разглеждане от клиентите и се оказа , че и от него те чуват така слабо, както и от моя. И извода е ,че явно Самсунг са сложили слабочувствителен микрофон, уви(angry). Така , че ако някой се е навил на този телефон трябва да знае , че трябва да говори доста по-силно и ясно за да го чуят на другия край на линията. Дискретен разговор с този телефон е невъзможен,т.е. всички около теб в радиус от 10 метра ще чуят разговора ти, майтап голям.
Занесох днес телефона за рекламация заради проблемния микрофон в Техномаркета и там започна обичайното разследване. Теставаха и тамошния , който е изложен за разглеждане от клиентите и се оказа , че и от него те чуват така слабо, както и от моя. И извода е ,че явно Самсунг са сложили слабочувствителен микрофон, уви(angry). Така , че ако някой се е навил на този телефон трябва да знае , че трябва да говори доста по-силно и ясно за да го чуят на другия край на линията. Дискретен разговор с този телефон е невъзможен,т.е. всички около теб в радиус от 10 метра ще чуят разговора ти, майтап голям.
-
Здравейте! Направих теста на телефона в басейн. Потапянето беше точно за 5 секунди, защото го държах в ръка, спускайки се по водната пързалка и бухнах в басейна. Подадох го на жена ми, тя го подсуши с кърпата и го прибра. След около три часа го взех, натискам бутона за да се включи дисплея и изведнъж виждам сякаш някой с невидима ръка е натиснал бутона за намаляване на звука до краен предел. Изключих дисплея и пак пробвам, пак същото от максимално усилен звук се намали на минимум. И веднага се сетих за sgs_maniak , който ме посъветва да не го държа под вода. Освен този проблем се появи и надпис, че са включени слушалките, без да съм ги включвал обаче. След още няколко часа, явно водата беше се изпарила от всички процепчета, дупки и цепнатини, вече можеше да се провежда разговор, естествено на висок тон. Голяма излагация е този mini S5 (no). Не го препоръчвам на никой.