S9110

DANZEL
Мнения: 12
Регистриран: 22 юни 2007, 19:33

Samsung S9110

Мнение от DANZEL » 06 авг 2009, 10:07

SAMSUNG често са ме изненадвали с инвативното си мислене. Като цяло концепцията в този продукт не е нова, но SAMSUNG отново печелят завидното първо място за най-тънкият в света телефон от своя вид с дебелина от едва 11.98мм. За кой ли път? Поздравления.
Ежедневието ми е динамично и свързано с телефонните разговори и като цяло този прекрасен телефон би ми вършил чудесна работа. Вярно е, че ако имате нужда от екстрите като браузър и GPS навигатор можете да забравите. Но се замислям колко хора в България реално използват наистина услигите за данни през мобилните си телефони? Бих казал от личен опит, че тези хора са малцинство. Ако разглеждам телефона като устройство за провеждане на разговори то веднага изпитвам желание да го притежавам. Разглеждайки различните функции на този телефон дори мисля, че създателите му са се рестарали, можеше да го лишат и от други ненужни неща като mр3 плеър. Личното ми мнение е че дори 10 Mpix камера да имат съвременните телефони, без оптика снимките са отвратителни.
Характеристиката на техническите параметри на устройството тук в сайта НЕ Е ВЯРНА. Пропуснати са някои от функциите му. Личното ми впечатление за сега е... изненадан! Дизайнът изглежда стилен и класов. Всички приятели и колеги биха ви завиждали с този лъскав аксесоар на ръката. Помислете за онези моменти в които сте се чудили "къде си зарязах телефона пак?" или "от къде ми звъни телефона?". С това бижу няма как да ви се случи. Винаги го носите на ръката си. Неудобство може би единствено би създавало носенето на блутут хендсфрии, но аз лично уважавам тези малки устройства. Определено си заслужава.
Остава да прецените доколко е възможно да преглътнете определената от SAMSUNG солена цена, която е наистина колосална величина за телефон от такъв клас - около 450 Евра за Европа. Определено имат върху какво да помислят този път корейците. Бих почакал доста време преди наистина да се замисля дали да си купя това бижу, съмнения, пред които не бях поставен и за миг когато си купих iPhone .

ananascho
Мнения: 9
Регистриран: 05 юни 2005, 19:33

Re: Samsung S9110

Мнение от ananascho » 12 сеп 2009, 12:19

кога ще се продава у нас?

Отговори