Страница 1 от 4

iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 01:26
от admin
Продукт от MobileBulgaria iPhone 11

iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 01:26
от R420
От една седмица съм собственик на iphone 11 A2223 с две сим карти. Понеже идвам от Андроид и не съм ползвал iphone досега, искам да споделя някой мой впечатления. Някой неща за мен са неприемливи: 1. Не мога да подредя подредба на иконите си както искам на дисплея, всяка една идва под ред, докато не се запълни цялата страница. Не мога да имам три икони на най горния край и две икони на най долния. Подреждат се автоматично. 2. Не мога да свикна също с някой определени програми, които за мен са от жизнено важно значение. Напреимер алармата за събуждане. В анроид имах аларма, когато звъннеше телефона сутрин, на цял екран можех да натисна дрямката (snooze) за 10 минути. Такава програма не мога да намеря тук и трябва да целя определен бутон, а първото позвъняване беше кошмар за мен. Когато звънна за първи ден, о небеса, все едно се бе вдигнала военна тревога. Събудих цялата къща докато в съня си и самата програма да разбера как да отворя алармата. 3. Personal Hotspot: Работи някъде свързан за две минути и след това се разкачва и пак трябва да се свързва (вклучване изключване). Ако споделяш връзката с кабел, стои свързан, но не винаги искам да споделям интернета си само на компютъра и искам батерията да се разрежда, а не да е само на зарядно. Имам и други забележки, но за сега това е достатъчно като негативизъм. Искам да кажа също че успешно премахнах рекламите в Safari чрез BlockBear и в всички програми чрез Luna. Инсталира се един сертификат като се сваля плъгин. Хубаво е да гледате видеото. Като цяло съм раздвоен дали да се връщам обратно към старата позната и рутната система, или да продължа да се боря.

Re: iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 06:37
от Leo Kolev
Според мен и 2те операционни системи си имат своите плюсове и минуси. Използването им едновременно не е престъпление 🙃

Re: iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 06:53
от Боби13
Ако държиш много на персонализацията роботчето е за теб ! Ако посочените от теб неща не те дразнят много ще свикнеш и оставаш с Ябълката ! Както посочиха преди мен всяка ОС си има плюсове и минуси :)

Re: iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 09:21
от scenic
Аз пък не разбирам защо човек да не може да метне няколко снимки от айфон към лаптоп с помощта на стария добър блутуут, ама :? ....

Re: iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 09:54
от Ванката
scenic написа:
29 дек 2019, 09:21
Аз пък не разбирам защо човек да не може да метне няколко снимки от айфон към лаптоп с помощта на стария добър блутуут, ама :? ....
Аз пък се чудя, защо е необходим блутуут, като може да се ползва гугъла за целта?

Re: iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 09:59
от scenic
Абе с бт си е по-лесно и по-бързо, и не мога да разбера какво толкоз ги притеснява тоз бт...
Като цяло айос с нищо не е по-добра от андроид.

Re: iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 10:06
от iWolff
Абе то може и с Bluetooth, ама и лаптопа трябва да ти е Apple ;)
iOS има много плюсове пред андроид, има и много минуси. Аз като човек, ползващ и двете ОС мога да кажа, че iOS е за по-улегнали потребители, които искат просто всичко да работи без да трябва да пипат нищо по настройките. Ако си от хората, които всеки ден искат телефона им да изглежда по различен начин, да си качват кракнати приложения, да си инсталират модове и т.н., то iOS не е за тебе със сигурност.

Re: iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 10:14
от scenic
За лаптопа е ясно ;)

Не, като цяло и на мен ми допадна айфон 7, малко и леко, качествено изработено телефонче със всичко необходимо.
Честно казано чакам да видя новия SE 2 какво ще представлява и откъм цена разбира се...дано да го няма ужасния ноч от последните години :lol:

Re: iPhone 11

Публикувано: 29 дек 2019, 10:20
от iWolff
Ще го има със сигурност :) От излезлите до момента слухове ще бъде с размерите на iPhone 7, но без бутон, а със ноч и две камери отзад. Тоест хибрид между iPhone 7 и 11. Все пак да не забравяме, че слухове за SE2 има от 2 години, а така и не излиза такъв модел, така че ще видим в действителност тази година как ще е.