iPhone 8

iStar
Мнения: 2
Регистриран: 16 сеп 2017, 01:34

Apple iPhone 8

Мнение от iStar » 18 сеп 2017, 15:16

[B]iPhone 8. Нова генерация iPhone. Красив ум.[/B]
- [B]Първия смартфон създаден за Обогатена Реалност[/B] (Augmented Reality) с нови жироскопи и акселерометри, които дават възможност за по-точно проследяване на движението ти във виртуалния свят. Манията по Pokémon Go и селфи с картинки приложенията загатнаха за преживяванията в Обогатената Реалност. iPhone 8 е първият смартфон, който ти позволява най-реално да поставиш, гледаш и взаимодействаш с цифрови изображения върху физическия свят за преживявания, които никога преди това не са били възможни. iPhone 8 размива границата между реалния и виртуалния свят за да се потопиш в един нов свят. iPhone 8 прави революция, която ще направи смартфоните още по-важни, полезни и забавни, като промени начина, по който виждаш света.
- [B]Първия iPhone, който може да заредиш на безжична станция[/B] в колата, ресторантите, кафетата, заведенията, магазините, хотелите или летищата в един безжичен свят.
- [B]Първия iPhone с бързо зареждане[/B]: 50% зареждане за 30 минути.
- [B]Нови 25% по-силни два стерео високоговорители[/B] с по-дълбок бас.
- [B]Най-умния и най-мощен чип[/B] поставян в смартфон: 25-75% по-бърз.
- [B]Първия iPhone с графичен процесор на Apple[/B] за 30% по-бърза графика при 50% по-малка консумация, специално разработен за 3D игри и приложения с изкуствен интелект.
- [B]По-добра камера за oще по-добри снимки[/B] с 83% повече светлина и подобрена обработка на пикселите, по-бързо и по-добро намаляване на шума и по-бързо и по-добро фоново фокусиране при сцени с малко светлина.
- [B]Първия iPhone с видео запис при 4K резолюция и 60 кадъра в секунда[/B] за сцени с бързи действия и запис при 1080p резолюция и 240 кадъра в секундa за сцени на забавен каданс.
- [B]Първия iPhone с енкодер, който при записване на видео в реално време анализира 2 милиона участъци в секунда[/B] за да оптимизира записа на изображението и движението, като създава най-качественото видео някога правено със смартфон.
- [B]Първия iPhone с възпроизвеждане на видео Dolby Vision и 4K HDR10[/B].
- [B]Първия iPhone, който автоматично адаптира баланса на бялото на дисплея[/B], за да съответства на светлината около теб, за по-добро преживяване при гледане във всякакви среди.
- [B]По-красив и отпред и отзад[/B] с най-издръжливото стъкло някога поставяно на смартфон.

iStar
Мнения: 2
Регистриран: 16 сеп 2017, 01:34

Re: Apple iPhone 8

Мнение от iStar » 25 сеп 2017, 15:12

Обърнете внимание на цените на наличните iPhone 8 - всяка година има едни и същи номера - публикуват, че ги очакват на по-ниски цени, а когато са налични публикуват обява на реалната им по-висока цена.

Отговори