Как от 300 млн. не можаха да намерят млад и енергичен кандидат не знам...
Хахаха. Ти сериозно ли?board написа: ↑09 яну 2021, 08:44Пречи ми на работата с различни свои действия, като примерно със забраните да се издават визи и да се пътува. Примерно защо мислиш, че целия технологичен бизнес в щатите му се дразни, защото има нужда от квалифицирани кадри от цял свят, а не само от хора от местния колеж.
Доста сериозно. Попита ме, казах ти.
Пречи ми, заради него Хуауей таблета ми остана на 8-ца въпреки че има услугите на Гугъл и не мога да си взема от техните телефони въпреки сериозните им характеристики.Да не говорим че се готви да блокира и други производители, аман от идиотската му политика!Аз пък едно не разбирам - какво точно имате против Тръмп?
Бих казал че повечето гласували за него просто са гласували против Тръмп.Не знам какво се радват на този 78 годишен “изкукал” старец.
Значи когато го избираха обвиниха социалните мрежи за манипулация на изборите, сега излиза че те са го свалили... иронично или...?В крайна сметка с ОГРОМНА помощ от всички медии и соц.мрежи там просто си го “сготвиха”!
Всъщност когато го избраха,обвиниха руснаците за намеса в изборите! Тръмп спечели уважението ми с това че беше единствения президент който не започна война някъде,и намали чувствително броя на американските войски зад граница! Няма лошо за мен в това че не допуска емигранти(именно това взе “здравето” на Европа и тепърва ще си патим от него тук) и искаше да гради стена по границата с Мексико! Да,допусна много грешки! Не одобрявам политиката му спрямо Китай,и Русия,и особено натиска над Huawei,но айде да изчакаме да видим новия президент какво ще направи защото аз лично много се съмнявам че нещата там ще се променят,и по-скоро мисля че ще се влошат дори и повече!AVKansazov написа: ↑09 яну 2021, 11:53Пречи ми, заради него Хуауей таблета ми остана на 8-ца въпреки че има услугите на Гугъл и не мога да си взема от техните телефони въпреки сериозните им характеристики.Да не говорим че се готви да блокира и други производители, аман от идиотската му политика!Аз пък едно не разбирам - какво точно имате против Тръмп?
И президент който препоръчва на избирателите си да пият белина срещу вируса хич не ми го хвали, само от това се вижда какъв му е интелекта!Гледах как на една пресконференция за вируса на въпрос от журналистка започна да я напада на китайска тема само защото беше от азиатски произход.Буш младши беше Айнщайн в сравнение с този циркаджия.
Бих казал че повечето гласували за него просто са гласували против Тръмп.Не знам какво се радват на този 78 годишен “изкукал” старец.
Значи когато го избираха обвиниха социалните мрежи за манипулация на изборите, сега излиза че те са го свалили... иронично или...?В крайна сметка с ОГРОМНА помощ от всички медии и соц.мрежи там просто си го “сготвиха”!![]()
Какво си ми казал, че по времето на Обама си пътувал по-лесно до САЩ ли? Ако го кажеш, значи яко лъжеш.
Горкичкия, мразиш Тръмп, защото не можеш да си ъпдейтнеш ХуауеяAVKansazov написа: ↑09 яну 2021, 11:53Пречи ми, заради него Хуауей таблета ми остана на 8-ца въпреки че има услугите на Гугъл и не мога да си взема от техните телефони въпреки сериозните им характеристики.Да не говорим че се готви да блокира и други производители, аман от идиотската му политика!Аз пък едно не разбирам - какво точно имате против Тръмп?
И президент който препоръчва на избирателите си да пият белина срещу вируса хич не ми го хвали, само от това се вижда какъв му е интелекта!Гледах как на една пресконференция за вируса на въпрос от журналистка започна да я напада на китайска тема само защото беше от азиатски произход.Буш младши беше Айнщайн в сравнение с този циркаджия.