Майтапя се разбира се

Не можах да разбера, за какви проблеми говорите с 12-ката???
Чесно казано, ти си поредния зомби айфон фен, който ни убеждава в простотиите си.Hotspur написа: ↑02 дек 2020, 19:00Честно казано, от 10 и кусур години ползвах Андроид платформа, Samsung S2 до Huawei P10 Plus, от около седмица съм с IPhone 12 Pro Max... Бях много скептичен, но телефона е уникален! Няма по-бърз телефон, който съм ползвал до момента! А не са били малко от 2010-та досега... А относно батерията, държи два дни на моя стил на ползване, не е имало досега Андроид телефон, който да е държал повече от ден на същия режим! За камера и дисплей няма да говоря, перфектни... Наистина правят устройства от Епъл.... другото е хейт!
Да, не може да се сравнява S2 с 12 Pro Max, просто отбелязах, че досега съм ползвал само Андроид телефони и това е първия ми Айфон... Кусури има на всякъде и във всичко, стига да ги търси човек, ще ги намери! Демек няма нищо идеално, де...Spikul написа: ↑02 дек 2020, 20:52Интересно мнение, но да се сравнява S2 и P10+ с iPhone 12 Pro Max е все едно да сравнявам моя Note 20 Ultra с iPhone 3 или iPhone 5.Hotspur написа: ↑02 дек 2020, 19:00Честно казано, от 10 и кусур години ползвах Андроид платформа, Samsung S2 до Huawei P10 Plus, от около седмица съм с IPhone 12 Pro Max... Бях много скептичен, но телефона е уникален! Няма по-бърз телефон, който съм ползвал до момента! А не са били малко от 2010-та досега... А относно батерията, държи два дни на моя стил на ползване, не е имало досега Андроид телефон, който да е държал повече от ден на същия режим! За камера и дисплей няма да говоря, перфектни... Наистина правят устройства от Епъл.... другото е хейт!
Съвсем нормално е това да е най-бързия телефон, който си имал, та нали за това се купуват новите модели.
Определено не е хейт това, че за някой като мен, айфона не е с най-добрата камера и най-добрия дисплей - просто възпрос на гледна точна. Това в никакъв случай не го прави лош телефон, но си има своите кусури.
Проблемите са при смяна на клетка, а не при смяна от 5g на 4g папагал
Конкретният проблем, който описват е, че при преминаване от една клетка на друга губи сигнал и повече не се появява докато не включиш и изключиш самолетния режим.