A1 започва да предлага VoLTE
Re: A1 започва да предлага VoLTE
Как да разбера разликата ? Някаква икона да излиза допълнително ? Иначе, като опция мога да го активирам от менюто, но нищо не се променя.
Явно още не е активирано за iPhone.
Xs с 14.3 beta и eSIM
Xs с 14.3 beta и eSIM
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MTAN2LL/A
MTAN2LL/A
Ако си на wi-fi го спираш за да се вижда какъв вид мрежа е, набираш произволен номер и ако си останеш на LTE/4G, а не те прехвърли на 3G, значи имаш активно VoLTE. Ако те прехвърли на 3G значи все още няма активно VoLTE.
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
При мен на iPhone 11 превключи от 4G на 3G.
[/quote]
Предполагам си на А1 ( предвид поста ) ?
Аз с А1 и iPhone 11 Pro Max, не остана на 4G ( Пловдив ), тоест, не е активно.
[/quote]
Включих го, дори рестартирах телефона, но при опит за обаждане веднага падна на 3G.veskopanov написа: ↑26 ное 2020, 18:18
тоя надпис стоеше на виваком поне няколко месеца,ако не и повече.в началото и на теленор беше така.
==================
MTAN2LL/A
MTAN2LL/A
Неща като VoLTE, VoWiFi, eSim, 5G са много трудни за интеграция в България! Не технически, а просто операторите не искат да ги предложат! Правят всичко възможно това да се сведе само до шепа модели и се държат като сърдити деца - никой да не си играе с играчките им!
За да активираш някоя от услугата трябва да имаш точно определен модел, да пратиш СМС да активираш, бла-бла-бла само и само да не е лесно и удобно! Това са технологии (без 5G) които абонатите в нормалните страни ги имат от над 5 години, а при нас се въвеждат като МЕГА екстрите и видиш ли, ние трябва да сме доволни и да благославяме негово величество алчния телеком, че е благоволил да ни активира тази услуга!
За да активираш някоя от услугата трябва да имаш точно определен модел, да пратиш СМС да активираш, бла-бла-бла само и само да не е лесно и удобно! Това са технологии (без 5G) които абонатите в нормалните страни ги имат от над 5 години, а при нас се въвеждат като МЕГА екстрите и видиш ли, ние трябва да сме доволни и да благославяме негово величество алчния телеком, че е благоволил да ни активира тази услуга!
[/quote]
[/quote]
Да, на А1
[/quote]
[/quote]
Да, на А1
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
На Водафон Германия Гласовата поща идваше с известия и се активираше парола по много интересен начин Тук всичко изглежда примитивно
Преди малко пробвах на iPhone 11 Pro Max и ми излезе същото съобщение за Сертификата
От Apple казват да не се ползва защото изтощавало батерията. По добре да се изчака с валиден Сертификат
Преди малко пробвах на iPhone 11 Pro Max и ми излезе същото съобщение за Сертификата
От Apple казват да не се ползва защото изтощавало батерията. По добре да се изчака с валиден Сертификат