Apple може да извади зарядното от комплекта на iPhone 12
Новина от MobileBulgaria Apple може да извади зарядното от комплекта на iPhone 12
Накрая да извадят и телефона и да продават само кутията. Хем щадящо природата, хем по-компактно. Шегата настрана, но не вярвам да направят подобна глупост. И дано не я направят, защото после и другите ще ги последват.
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Re: Apple може да извади зарядното от комплекта на iPhone 12
Тази година ще извадят слушалките, догодина може да дръпнат от комплекта и зарядното. Перфектен начин да предлагат телефоните на по приемлива цена. Като извадят слушалките и зарядното, в комплекта ще остане само инструкцията и "кламерчето" за сим картата.
Apple iPhone 12 pro max,Pacific Blue
Apple Watch Series, Nike 4 44mm
Apple AirPods Pro
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch Series, Nike 4 44mm
Apple AirPods Pro
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Е какво му е перфектното, при телефон който продават за над 2000лв, да махнат зарядното, чието производство им струва 5лв?
Толкова са го закъсали финансово горките, че без тази стъпка сигурно ще фалират.

За слушалките по-скоро съм съгласен, защото си мисля, че сравнително малко хора ползват тези от комплекта.
В Twitter сутринта, като четох новината (в почти всички световни tech сайтове е топ тaкава) бяха някакви междузвездни войни. Щели да намалят цените за транспорт и натиска върху природата. На първокласници и вярващи в дядо Коледа ли ги разправят тези? Да държали цените същите, защото 5G било скъпо? Че 5G влезе и в средния клас вече на петорно по-ниски цени от най-евтиния iphone. Можеше повече да се постараят акционерите с по-правдоподобен PR.
Щастливи са, че са единствените в екосистемата си. Ако имаше само един конкурент, да бяха минало вече. А и с този вирус и все по-голямата ценова чувствителност на потребителите, скоро може и да започнат да го чувстват.
Щастливи са, че са единствените в екосистемата си. Ако имаше само един конкурент, да бяха минало вече. А и с този вирус и все по-голямата ценова чувствителност на потребителите, скоро може и да започнат да го чувстват.
Чисто практически подобен ход е голяма глупост.Но от епъл е напълно очакван,тяхната лакомия не познава граници.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Дълбоко се съмнявам да се случи! Виж,за слушалките в комплекта съм доста повече съгласен че би могло да се случи (те и без това да "пълна скръб")но да няма никакво зарядно,още повече на тези цени(и тук не говоря такова за бързо зареждане)ще бъде според мен голяма гавра с клиентите им.
Освен това много се съмнявам че такъв ход би се направил или би довел до по-ниски цени за крайния потребител! Би довел най-вече до печалба за самите тях,но не и за клиентите им! Според мен цените тази година (още повече ако говорим за модели с 5G) не само че няма да са по-ниски,но ще са и по-високи от миналогодишните!
Освен това много се съмнявам че такъв ход би се направил или би довел до по-ниски цени за крайния потребител! Би довел най-вече до печалба за самите тях,но не и за клиентите им! Според мен цените тази година (още повече ако говорим за модели с 5G) не само че няма да са по-ниски,но ще са и по-високи от миналогодишните!
"Ще ми мрънкате, че всички слагали бързи зарядни, а само айфона идвал с бавно... а ЕС ще мрънка как всички телефони трябвало да ползват еднакво зарядно... е тогава никакво зарядно няма да слагаме, да се научите"
Още ми е много интересна ситуацията в която някой се прибира вкъщи с чисто новото айфонче и осъзнава, че няма как да си го зареди... безценно.

Още ми е много интересна ситуацията в която някой се прибира вкъщи с чисто новото айфонче и осъзнава, че няма как да си го зареди... безценно.

Голяма тъпотия. Алчността няма граници. После ще има купете си новото зарядно за 199лв.
Естествено, още при продажбата, ще предложат безценно скъпото зарядно
Невероятна идиотщина, но очаквано от Ябълката