Страница 4 от 4

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 04 окт 2019, 17:06
от iWolff
Той се свързва към модема, така че предполагам се подразбира, че трябва да имаш и интернет към тях. Поне аз така си го обяснявам.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 04 окт 2019, 17:16
от Dubspace
iWolff написа:
04 окт 2019, 17:06
Той се свързва към модема, така че предполагам се подразбира, че трябва да имаш и интернет към тях. Поне аз така си го обяснявам.
Ето я схемата за DOCSIS:
stb_docsis_image_004.png.png

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 04 окт 2019, 17:47
от iWolff
Аз само не мога да разбера защо трябва да се свързва и коаксиален кабел, след като така или иначе устройството е свързано отделно и с Ethernet кабел по който може да минават всички услуги? А излиза, че Ethernet кабела е за интерактивните услуги, а коаксиалния за гледане на телевизия в реално време...

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 04 окт 2019, 18:20
от Dubspace
iWolff написа:
04 окт 2019, 17:47
Аз само не мога да разбера защо трябва да се свързва и коаксиален кабел, след като така или иначе устройството е свързано отделно и с Ethernet кабел по който може да минават всички услуги? А излиза, че Ethernet кабела е за интерактивните услуги, а коаксиалния за гледане на телевизия в реално време...
Явно ще е така, тъй като ако всичко минава по коаксиала, ще има проблеми с интернета.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 04 окт 2019, 18:23
от iWolff
Това е ясно, но защо не минава само по Ethernet?

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 04 окт 2019, 19:42
от Dubspace
iWolff написа:
04 окт 2019, 18:23
Това е ясно, но защо не минава само по Ethernet?
Защото коаксиалната мрежа е с лимитиран капацитет. Докато не се направи мрежата да е HFC (тоест да има оптика донякъде и коаксиал след това), която да е базирана на DOCSIS 3.1, няма да може да стане.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 04 окт 2019, 20:34
от AVKansazov
Тия тъпаци ако знаят изобщо какво искат(освен пари).След гореописаните от мен изпълнения сега като си вкарам имейла адреса вече не ми казва че приложението не е достъпно ами ми праща потвърждение в което за да завърша иска номер на услуга или телефонен номер.Проблемът ми е че телевизията(от близу) и телефона са ми на отделни договори.Ако пробвам да въведа абонамента на телевизията не ми го приема, трябвало да започва с 0,1 или 2(моя е с 3), номер на договор... иска 12 цифри, ако въведа телефонния иска да ми активира абонамент за 15 лева.И кво праим ся...

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 05 окт 2019, 17:54
от vilimir
AVKansazov написа:Тия тъпаци ако знаят изобщо какво искат(освен пари).След гореописаните от мен изпълнения сега като си вкарам имейла адреса вече не ми казва че приложението не е достъпно ами ми праща потвърждение в което за да завърша иска номер на услуга или телефонен номер.Проблемът ми е че телевизията(от близу) и телефона са ми на отделни договори.Ако пробвам да въведа абонамента на телевизията не ми го приема, трябвало да започва с 0,1 или 2(моя е с 3), номер на договор... иска 12 цифри, ако въведа телефонния иска да ми активира абонамент за 15 лева.И кво праим ся...
Ако си имал абонамент до сега със старото приложение,то абонаментът ти продължава по досегашният ти договор.

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk


Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 28 ное 2019, 19:21
от board
Някой вече ползва ли новата телевизия на А1 с приемник вкъщи, да сподели впечатление?