Страница 3 от 4

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 01 окт 2019, 12:41
от vilimir
AVKansazov написа:xplore tv vr иска Окулус за да работи!Ти имаш ли такъв?
Имам, от А1 си признаха,че приложението им не работи, бяха ми обещали,че до средата на август месец ще го ъпдейтнат ,но до сега никакъв резултат

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk


Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 01 окт 2019, 12:48
от AVKansazov
Вече няма и да го пипнат ако ще сменят приложението.Всъщност за какво ти е, да ти имитира че си седнал пред виртуален телевизор?

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 01 окт 2019, 18:51
от Dubspace
Така, днес като ходих да плащам телевизията и интернета и видях новия приемник за Xplore TV. От правоъгълник минаваме на квадрат (по форма). А пък за портовете - има захранващ, HDMI, Ethernet и Digital Optical Out. Няма порт за коаксиал, така че трябва да се свърже към модема/рутер.
А пък къде може да се използва услугата - само на места с GPON и DOCSIS. Тези с FTTB ще ползват стандартната интерактивна телевизия, тъй като ограничението там е до 75 Mbps (понеже от опит мога да кажа, че ползват едно 4-портово ONT, с което разделят осемте жила на LAN кабела на 4, за да съберат повече клиенти и да спестят пари; пълна глупост. Обаче ето объркващата част. В най-близкия офис ми казват, че не може, и че трябва да изчакам договора да изтече, докато А1 в Twitter казват, че може да стане, и то срещу такса от 19,90.
IMG_20191001_181249.jpg
IMG_20191001_181252.jpg

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 01 окт 2019, 19:51
от Electronium
Screenshot_20191001-195148.jpg
В сайта на A1 Xplore tv go се потвърждава имейла на Xplore tv регистрацията и след това се избира нова парола и като мине админ одобрение имаш достъп до новото Приложение, поне при мен така стана.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 02 окт 2019, 10:16
от vilimir
Electronium написа:
Screenshot_20191001-195148.jpg
В сайта на A1 Xplore tv go се потвърждава имейла на Xplore tv регистрацията и след това се избира нова парола и като мине админ одобрение имаш достъп до новото Приложение, поне при мен така стана.
Как се сменя тази парола

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk


Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 02 окт 2019, 10:28
от Dubspace
Преди малко видях в help.a1.bg, че за XploreTV се използват два модела на приемник. Единият има и Ethernet, и коаксиал, а другият има само Ethernet. Аз само съм видял този, който е само с Ethernet. Ето снимки да знаете какво ви инсталират за определената технология.

За GPON:
stb_gpon_image_002.png
За DOCSIS:
stb_docsis_image_003.png.png
stb_docsis_image_002.png
Имайте предвид, че ако ползвате DOCSIS, приемникът трябва да бъде свързан едновременно с коаксиал и Ethernet. От модема се пуска суич, за да се даде LAN към приемниците, а пък за коаксиала - се взема от сплитер/ите (като видях схемата на свързване, направо щях да припадна).

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 02 окт 2019, 11:28
от vilimir
Защо не мога да се впиша в новото приложение на xplore tv go ,а имам регистрация и старото приложение все още ми работи с нея

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk



Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 02 окт 2019, 14:47
от AVKansazov
Интересно защо всеки пише без да чете... :roll:

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 02 окт 2019, 20:10
от Electronium
vilimir написа:Защо не мога да се впиша в новото приложение на xplore tv go ,а имам регистрация и старото приложение все още ми работи с нея

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Влизаш в новото Приложение и под формата за вход има линк с въпрос защо не мога да се логна или помощ за влизане нещо подобно, цъкаш на него и следваш инструкциите....

Изпратено от моят Huawei с помощта на Tapatalk


Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 04 окт 2019, 16:25
от Filips
Някой знае ли дали новия приемник с коаксиален кабел (DOCSIS), интернета му (LAN) трябва да е от А1 или може от друг оператор?