Страница 2 от 4

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 28 сеп 2019, 16:04
от Dubspace
tzincbg написа:
28 сеп 2019, 14:43
Няма логика да е мобилна тв по нет и да е за DOCSIS мрежа. Мобилната тв с приложение изобщо не се интересува какъв ти е интернета и от кого.
Затова мобилната им телевизия вече ще се казва A1 XploreTV Go.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 29 сеп 2019, 09:38
от Dubspace
Май А1 си биха автогол. За да можеш да преминеш на XploreTV, трябва да се сключи нов или да се преподпише съществуващия договор, за се вземе и нов приемник. Май само те ще се радват на това, а останалите ще си стоим на "добрата стара" платформа, която я има още откакто съм им абонат (2013-та година). Вече имам приемник на 6 години, искам да го сменя, защото е мега бавен и ми насича на HD каналите, за разлика от другите два приемника. Май аз ще чакам до 2021-ва.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 29 сеп 2019, 10:22
от tzincbg
То винаги е така с операторите - нови екстри само с договор. А и вече май няма HD в стандартния пакет.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 29 сеп 2019, 11:16
от iWolff
И така, до колкото изчетох по различни форуми и сайтове, както вече стана ясно, за да се възползваш от новата услуга трябва да преподпишеш договор и да вземеш ново устройство, което поддържа новата платформа. Което ще рече, че самите нови устройства могат да бъдат свързвани както с LAN кабел, така и с коаксиален кабел. Тоест при всички положения трябва новото устройство, като новото в случая е двата възможни начина за свързването му към мрежата.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 29 сеп 2019, 11:58
от wer_aac
То хубаво ще подпиша нов договор, ама да ми остане сегашната цена 5лв :D , а не 50 лв иначе трябва да съм луд да си прецакам договора.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 30 сеп 2019, 09:02
от vilimir
Обаче xplore tv vr все още не им работи,а го рекламират на сайта си

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk



Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 30 сеп 2019, 17:13
от terry1
това е само мобилна тв, няма нищо общо с оптиката

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 01 окт 2019, 12:26
от AVKansazov
Приложението вече е налично за инсталиране обаче или още не работи или нямам достъп до него.Изписва ми "наблюдава се проблем с профила моля свържете се с екипа за поддръжка на клиенти" и някакви кодове като се опитам да си вляза с регистрацията.

Мда честито, тръгнах да си вляза през браузъра на компютъра и получих това:
Здравей, Приложението A1 Xplore TV вече не е достъпно за твоя ТВ абонамент. Ако искаш да продължиш да ползваш приложението за онлайн телевизия, е необходимо да промениш условията на своя ТВ абонамент. За да избереш най-добрия за теб ТВ абонамент, можеш да посетиш най - близкия офис на А1 или да се свържеш с нас на 088 123. Благодарим! Екипът на A1 Xplore TV
:(
Старото приложение на андроид поне засега си работи.

Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 01 окт 2019, 12:31
от vilimir
AVKansazov написа:Приложението вече е налично за инсталиране обаче или още не работи или нямам достъп до него.Изписва ми "проблем с профила" и някакви кодове като се опитам да си вляза с регистрацията.
Xplore tv си работи дори отлично,но xplore tv vr не им работи

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk


Re: Новата интерактивна ТВ на A1 включва и 5 4K канала

Публикувано: 01 окт 2019, 12:37
от AVKansazov
xplore tv vr иска Окулус за да работи!Ти имаш ли такъв?
И приложенията в момента са 2, старо и ново.Аз ти говоря за новото.