iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
Новина от MobileBulgaria iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
Големия айфон разцепва с тая батерия. Той и стария XS Max не лъжеше от това, което са ми казвали приятели. Само грамадна батерия не е достатъчна, но и добре оптимизирана ос също.
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
Вчера го видях за първи път и мога да кажа, че много ми хареса. Не ми харесва, че е брутално скъп и (изглежда) чуплив, но снимките и работата с телефона си ги бива доста добре. Браво на Apple!
Re: iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
По-важно е времето на разреждане, от колкото на зареждане. Аз винаги си зареждам телефона през нощта по цяла нощ на зарядното и ми е абсолютно все тая дали ще се зареди за 1, за 2 или за 5 часа. Даже съм си спрял бързото зареждане.
Налагало ми се е един единствен път на морето да го заредя с бързо зареждане за всичките месеци, от които го ползвам S10.
Налагало ми се е един единствен път на морето да го заредя с бързо зареждане за всичките месеци, от които го ползвам S10.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
121 мин. повече издържаща батерия спрямо Ноут 10+. На кого ли ще му пука, че Про Макс се зарежда 47 мин. по-дълго. Явно ползващите този модел ще затворят спокойно 1 ден, тези с корееца

Apple iPhone 12 pro max,Pacific Blue
Apple Watch Series, Nike 4 44mm
Apple AirPods Pro
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch Series, Nike 4 44mm
Apple AirPods Pro
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Мхм ама когато пътуваш и батерията угасне и няма контакти кО прайм
Преди години Samsung се подиграваха в рекламите си на Apple за слабите батерии!
Ами сега? 
А до този август и за липсата на 3.5 мм. жак за слушалки...
И какво стана, че не разбрах?

А до този август и за липсата на 3.5 мм. жак за слушалки...
И какво стана, че не разбрах?

iPhone 12 Pro Max, Pacific Blue, 128 GB
iPhone 11 Pro Max, Midnight Green, 64 GB
iPhone 11 Pro Max, Midnight Green, 64 GB
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 16:41, променено общо 1 път.
-
Кои са тия айфони дето сме ги зареждали 6-8 часа ?
Ванка мен ме банна вчера заради този господин а него го остави да си лее простотията?!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ванка мен ме банна вчера заради този господин а него го остави да си лее простотията?!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro