Samsung ще опита да засили позициите си в Китай с 5G устройства
Новина от MobileBulgaria Samsung ще опита да засили позициите си в Китай с 5G устройства
Всеки нормален китаец ще предпочете Mate30 5G
Бъди свободен 

Re: Samsung ще опита да засили позициите си в Китай с 5G устройства

Кажи го на Епъл същото, само че в Китай избиват рибата от продажби. Нищо, че с парите за един айфон китайчетата ще накупят редмита за цялото семейство.

Китайците се възхищават на Епъл и Самсунг, затова всячески се стараят да ги копират и подражават. Всъщност, най-печеливши от цялата история с дрязгите между САЩ и Китай са именно Самсунг.
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+
Което си е така. Така си е. Пак ще повторя, не случайно MIUI и EMUI копират най-добрите функции от IOS, а телефоните следват дизайна на айфон. Просто хората това искат там.
То и на Андроид вървят надолу.
Растат главно BBK и Xiaomi, защото предлагат отлично съотношение между цена и качество и завладяват нови пазари. Но телефоните вече са достатъчно мощни за всички, с изключение на малък процент геймъри, и хората си карат с тях. Плюс това животът на флаш паметите се оказа по-дълъг от очакваното, хората си ремонтират слот, екран, копче, порт ако се скапят и така.
Растат главно BBK и Xiaomi, защото предлагат отлично съотношение между цена и качество и завладяват нови пазари. Но телефоните вече са достатъчно мощни за всички, с изключение на малък процент геймъри, и хората си карат с тях. Плюс това животът на флаш паметите се оказа по-дълъг от очакваното, хората си ремонтират слот, екран, копче, порт ако се скапят и така.
Не съм ходил в Китай да видя лично как е, но не съм видял китаец около мен с нещо по-различно от айфон. Хората , които пътуват до Китай (от клиентите ми) казват същото. Масово там се ползва ябълка. Продажбите спадат за всички, защото пазарът се пренасити от всевъзможни модели, а хората не сменят всяка година, а на няколко. Все пак са пазар от около милиард и половина души, и всеки новоизлюпен боклук ще прави удар от по няколко милиона продажби, защо и Самсунг да не успеят?! Все пак говорим за голям лидер сред мобилните устройства, а цените им не са толкова по-различни от на Huawei примерно...
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+