Huawei: С блокирането ни САЩ поставя опасен прецедент
Re: Huawei: С блокирането ни САЩ поставя опасен прецедент
Ами пасивната ти агресия се вижда от самолет. До като има балъци, уиски с фъстъци, нали?
Представи си че си насред поляна в парка и виждаш масичка с отрупана с пари. До нея торбички, колкото да пренесеш всичките и бележка : "Давам на заем патри на крайно нуждаещи се хора , без лихва . Върнете ги след една година" . Колко ще вземш ти и колко ще върнеш, радетельо на липсата на охрана? Аз съм убеден, че ще вземеш всичките и нищо няма да върнеш.
Представи си че си насред поляна в парка и виждаш масичка с отрупана с пари. До нея торбички, колкото да пренесеш всичките и бележка : "Давам на заем патри на крайно нуждаещи се хора , без лихва . Върнете ги след една година" . Колко ще вземш ти и колко ще върнеш, радетельо на липсата на охрана? Аз съм убеден, че ще вземеш всичките и нищо няма да върнеш.
Е, поне не съм параноик вярващ в световната конспирация срещу личността си.
Внимавай лошия чичко Тръмп да не ти открадне изобретението за студения термоядрен синтез и да не ти вземе скъпата кола пред панелката.
Няма балами, човек! Кой ще ти се върже на това да си изнесе на показ всичко ценно , че да може да го гепиш безпрепятствено.
Хайде ти първи, като няма какво да криеш си напиши тук номера на банковата карта и пин кода.
Хайде ти първи, като няма какво да криеш си напиши тук номера на банковата карта и пин кода.
Може и без пина, той като довереник сигурно няма 3д защита. 

SAMSUNG Note 10 Plus Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
Никой не мисли глобално(освен корпорациите), а само за себе си. Утре монополистите ще ти казват, какво да правиш, но тогава може да вземе да ти запука както сега не ти... Дали няма да е късно обаче
За тва иде реч.
SAMSUNG Note 10 Plus Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
Абе ти изобщо четеш ли какво ти пиша?
Какви маси, какви карти, какви кодове? Тук говорим за параноята за следене от правителството на САЩ!
Казах ти - хвърляй си телефона и бягай в гората, никой не те е спрял.
Аз няма какво повече да ти обяснявам, но ако се обърнеш към специалист, мисля че най-добре ще ти каже дали е нормално такова поведение!
Така ли било?
Че те повечето резервации за почивки искат трите имена на картодържателя, дата на изтичане на картата и трицифрения код. Ако повечето бяха като вас, всички щяха да фалират.
То и аз не им ги давам, но това е друга тема. Въпросът тук е за параноята, че Тръмп следял всеки.
Твърдението, че не ви е грижа за правото на неприкосновеност на личния живот, защото нямате какво да криете, не е по-различно от това да не се интересувате от свободата на словото, защото нямате какво да кажете.
Едуард Сноуден
Еха, от кога цитатите на Сноудън са значими факти?
По-добре се замислете някой задължава ли ви да ползвате телефони? Защото целия тоя рев, че САЩ подслушва бай Гошо от Люлин 5 и иска да му източи картата, звучи доста абсурдно на фона на това, че покупката на смартфон е напълно доброволно действие.
Много ясно, че човек трябва да си опича акъла, но тук спорът беше, че САЩ подслушвали повече от Китай и веднага Ганя започна да се вкарва във филми, че ще му вземат идеята за квантовия двигател.