Страница 1 от 1

Blizzard обяви мобилна игра в света на Diablo

Публикувано: 03 ное 2018, 21:39
от npet
-

Re: Blizzard обяви мобилна игра в света на Diablo

Публикувано: 03 ное 2018, 21:58
от tzincbg
Няма лошо, но сега се печели жестоко от мобилните игри, като вместо да побеждаваш с умения, трябва да плащаш пак и пак...

Re: Re: Blizzard обяви мобилна игра в света на Diablo

Публикувано: 03 ное 2018, 23:20
от npet
-

Re: Re: Re: Blizzard обяви мобилна игра в света на Diablo

Публикувано: 03 ное 2018, 23:27
от npet
-

Re: Blizzard обяви мобилна игра в света на Diablo

Публикувано: 04 ное 2018, 20:03
от MEnergy
На мен трейлърите ми харесаха, но не знам как ще е на мобилен екран. Малко игри могат да се оптимизират за игра на мобилен екран така, че да носят истинско удоволствие. Аз лично такова съм изпитал само от различните части на N.O.V.A., Brothers In Arms и други по-опростени, като DeathPipe. Просто мобилното екранче и опциите за контрол не позволяват нормално управление на движенията в различни посоки в комбинация със стрелба, скокове, катерене и всичко останало едновременно. Да не говорим пък за живот на батерията, трябва ти втори телефон за всичко останало. Но ще видим реални отзиви, може да са я оптимизирали достатъчно.

Re: Blizzard обяви мобилна игра в света на Diablo

Публикувано: 04 ное 2018, 21:49
от RazzleDazzle
Мен ми се изморяват очите като играя dungeon crawler на лаптопа, какво остава на таблет или още по-зле телефон. :( Няма лошо, да я пускат, сигорно си знаят какви печалби се очакват от азиатския пазар където са луди по такива "неща". Близ умряха отдавна и Активижън просто правят куклено шоу с трупа.