Страница 1 от 1

Мобилният бизнес на LG с нова загуба за тримесечието

Публикувано: 10 авг 2018, 17:00
от ipolit
Да са живи и здрави. Анонсираха Q7 с МТК6750s за 480 долара. Вярно, че е може би единственият телефон на света, който прилича на нещо (разбирай може да се държи с ръка), ама е малко нахално.

Re: Мобилният бизнес на LG с нова загуба за тримесечието

Публикувано: 11 авг 2018, 02:53
от botor
Тия настъпаха мотиката отдавна...падението им почна още с Г4...оттогава никакво желание няма от тях за промяна...добре че наливат пари от другите места иначе са като HTC взели дали.

Re: Мобилният бизнес на LG с нова загуба за тримесечието

Публикувано: 11 авг 2018, 03:22
от feuer34
Аз междудругото като техен голем фен, започвам с всеки изминал ден да им се дразня все повече. Наскоро си взех втори телефон-Г6 и започнаха пак същите тъпи истории с този модел. 1. Има най-гадния обхват на света. 2. Всяка втора-трета отворена страница ще те прехвърли към спечелил джакпот или лек автомобил. 3. Забива като луд. 4. Грее като луд. Всичко останало е поправимо и простимо за мен с изключение на точка 1. Направо не е за вярване колко му е зле покритието на този телефон, дори с кола да минеш през мостче от 2 метра цялата интернет връзка пада за няколко минути. Това и при други андроиди съм го забелязвал но при LG е много по силно изразено. Вкарват евтини материали, цените са високи и само след година струват 2 пъти по-евтино. Ами естествено е да губят докато не предложат адекватна цена за това което предлагат, цена която дълго би се задържала.

Re: Re: Мобилният бизнес на LG с нова загуба за тримесечието

Публикувано: 11 авг 2018, 07:47
от Вито
[Quote]Всяка втора-трета отворена страница ще те прехвърли към спечелил джакпот или лек автомобил.[/Quote]
Тва се случва на най големите специалисти.

Иначе и аз след Г4 трудно бих си купил ЛГ...