Страница 1 от 2

Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 01 юни 2015, 21:21
от MobileBoy
Планът за 30 лева си е практически неограничени минути. Евала.

Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 01 юни 2015, 21:52
от velnsl
Мтел още преди повече от един месец предложи "още по-неограничени" без реална горна граница на цена 60% от това, което Теленор искат при същият нет като обем.
Да, на мен лично също ми харекваше един план, но ми се видя висока таксата(като се сетя за двугодишният договор, ако беше една проблем няма). Сега Теленор ми иска 50% по-висока такса. Как да стане?
Тия 2000 минути Виваком ги даваше по-рано на цена 75% от тази, която Теленор иска.
Изобщо как може да ви впечатляват тези планове на Теленор, които винаги са по-скъпи от аналогични на останалите оператори, които са предлагали по-рано с доста големи разлики(все в полза на другият оператор) в цените? Теленор отново изостава здраво от конкуренцията и не стига, че изостава ами и праска по-високи цени.
Изобщо как ще подпише някой на тях след като е попуснал периода на Великите промоции на останалите оператори и им се е видяла висока цена, а сега още по-висока? Как да стане? Явно това е отговора на въпросът ми "от къде са дошли тия 250 000 нови абоната на останалите оператори?"

Остана да напишеш както един колега "как може 3 часа вече никой да не ги коментира". Не съм хейтър, ама са си скапани плановете. И по-скапани ще стават на ВСИЧКИ оператори, независимо от имената му и цветовете, поне за сега новите планове са все в тази посока. Без изключения.

Изобщо защо всеки нов план на Теленор(независимо дали е добър или не, всеки има различни нужди, но винаги има по-евтин аналог на останалите оператори) излиза тук като тема, а на други оператари не?
То не бяха туристи, дата карти, сега и този?

Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 01 юни 2015, 22:03
от zaboraboy
Лично мен ме устройва повече 1500 мин.+1 гб нет за 20 лв , ама няма,най-вероятно ще подновя точно на този план,искаше ми се нещо с роуминг минути,но...е 40 лв.
Всъщност май ще почакам до септември,нещо ми подсказва ,че ще е добра идея.Иначе този план е доста добър,признавам! И никак не ми се разделя с Теленор,покритието ме устройва,нета също.

Re: Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 01 юни 2015, 22:28
от Fonzo
Saving-а на 30 лв с 2200 национални, 170 роуминг и 9гб все още го има

Re: Re: Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 01 юни 2015, 23:28
от zaboraboy
Добре,но аз на 9 юни влизам в системата за подновяване,но реално договора ми е до август,дали мога сега да го искам или чак август?

Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 01 юни 2015, 23:36
от Диян
Можеш,даже още след шестия месец на подписания договор си можел

Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 02 юни 2015, 03:10
от Wallker
Ахаха ебати смешните планове... Направо се чудя как още имат клиенти. Явно клиентите им са или някакви супер тъпаци или някакви заблудени баби и дядовци на по 70-80 години. Другите оператори (M-tel и Vivacom) са на светлинни години напред спрямо Telenor. На тези дори промоционалните им оферти са по-скъпи от стандартните на другите оператори, а и освен това предлагат много по-малко... Пълен т**** са им офертите. Най-изгодните планове в момента са на M-tel, но не са толкова гъвкави, колкото Vivacom, и не могат да предложат най-добрата оферта във всеки ценови сегмент.

Re: Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 02 юни 2015, 07:00
от NIkolay Nuk
Аз съм абонат на теленора и съм доволен. Вивата и мтел нямат по-добри условия. Неограничени минути или 2200мин (като моя план) за мен са равносилни. Едвам изговарям 1400. Мрежата на теленор е добра.

Re: Re: Re: Re: Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 02 юни 2015, 08:21
от zaboraboy
Не е така,този план го дават на клиенти с изтекъл или изтичащ договор и то само ако мрънкат!

Re: Re: Re: Новите промоции на Telenor дават повече национални минути

Публикувано: 02 юни 2015, 18:26
от velnsl
[Quote]Вивата и мтел нямат по-добри условия.[/Quote]
Напротив - при Мтел може да подскачаш от план на план по време на двугодишният си договор, а в Теленор?
От Виваком може да се откажеш от договор на непроромиционална такса с 3 месечни такси, а от Теленор?

И една малко математическо неравество
2200<<∞. Ако ти неможеш да ги изоговориш Да, но не всики са като теб, повярвай ми таксата на Теленор за неограничените разговори е 50 отгоре на тази за Мтел.