Страница 1 от 1

Apple с по-ниски продажби на iPad и Mac за тримесечието

Публикувано: 24 юли 2013, 08:24
от Ванката
Сега, като изкарат и пластмасовата грозотия - копие на айфон 5, и още повече, ще си сринат реномето.:D Сега някой веднага, ще каже не е вярно, отварят нова ниша в пазара на своите продукти, но ми кажете тези, които си взимат айфон, защо го взимат? Заради пластмасата или алуминия и стъклото? Кажете ми, какво ще вземете ако нямате пари за айфон 5, този пластмасов ужас или 4С?

Re: Apple с по-ниски продажби на iPad и Mac за тримесечието

Публикувано: 24 юли 2013, 10:13
от stefanicio
Определено съм съгласен с мнението ти. Голяма част от феновете и клиентите на Apple си купуват iPhone заради социалният статус, който си мислят, че ще придобият. Повечето от тях \"спестяват от закуски\" само за да могат да ги видят с нахапана ябълка. Създава се един \"Snow ball\" ефект. Децата реват на родителите си за iPhone-чета, защото \"популярните\" им съученици имат такива. Малките момиченца искат и те да имат същите телефони като на кифлите във Facebook, които си качват разголените, нискокачествени и размазани снимки... Примери много. С новият пласмасов боклук само ще си вкарат автогол. Колкото и бюджетен да искат да бъде, не вярвам у нас да е под 800 лв.

Re: Apple с по-ниски продажби на iPad и Mac за тримесечието

Публикувано: 24 юли 2013, 10:13
от vixfix
Интересно, скоро четох статия, в която се споменаваше, че най-популярния модел в момента е 4S заради доброто си качество на изражотка и добрата си цена (вече). И от тук следва въпрос, наистина, защо някой би си взел пластмасов телефон на същата цена като 4 или 4S.

Re: Apple с по-ниски продажби на iPad и Mac за тримесечието

Публикувано: 24 юли 2013, 11:22
от mr_j
В години на световна криза, мисля че е нормално да има намалени продажби. Отделно предстои старта на 5S и всеки нормален човек, ще почака.
\"Голяма част от феновете и клиентите на Apple си купуват iPhone заради социалният статус, който си мислят, че ще придобият\" - подобно изказване е повече от тесногръдо. Ако в България съществува подобен феномен, то повярвай ми в западна европа и щатите, подобно твърдение е просто нелепо. Защо не се примирите, както има хора които харесват Андроид, така има хора които харесват iOS, най-важното е човек да има избор!

Re: Apple с по-ниски продажби на iPad и Mac за тримесечието

Публикувано: 24 юли 2013, 11:38
от Ванката
[Quote]Голяма част от феновете и клиентите на Apple си купуват iPhone заради социалният статус, който си мислят, че ще придобият\" [/Quote]

Напълно съм съгласен с това твърдение, защото не веднъж съм се сблъсквал с такива субекти.:D За нашата държава това е факт, защото тук се избиват комплекси с показване на статус - пълна селяния!
Иначе аз съм за това да се опитват всякакви продукти, всякакви ОС-и. Имам айпад и два андроида, мисля скоро да си взема евтиния HTC 8S просто за да пробвам самата система.:)