Страница 1 от 1

20 години текстови съобщения

Публикувано: 03 дек 2012, 14:20
от Ванката
Интересна статия. Едно време, когато бяха скъпи разговорите колко смс-и сме пращали, а сега ми ги дават с хиляди и аз дали пращам и по 20-на на месец.:)

Re: 20 години текстови съобщения

Публикувано: 03 дек 2012, 14:55
от vixfix
В държави като Англия и САЩ е точно обратното - там получаваш хиляди \"текстове\" за месец и младите хора наистина ги използват често. Имаше статистика, според която младижеите в Англия, мисля, пращали средно няколко стотин съобщения на месец, като има рекордьори, които пращат по няколко хиляди на месец, т.е. около 100-на съобщения на ден.

Re: 20 години текстови съобщения

Публикувано: 03 дек 2012, 16:51
от Beчния
Интересно, цените на минутите падат но на смсите не е така все са си толкова колкото бяха :)(whistle) уточнение, за планове където няма безплатни смси :)
Инче едно време когато бяха много скъпи минутите смси си пращахме за по тънко и редовно на Мтел сайта сме ползвали да пращаме от интернет безплатни смси.
Славни времена бяха, сега вече всичко е много по достъпно на мен без пари ми излиза сега да се обадя отколкото да пиша смс, просто не ми се занимава с това да пиша.(whistle)

Re: 20 години текстови съобщения

Публикувано: 03 дек 2012, 21:25
от milen888
[Quote]В държави като Англия и САЩ е точно обратното - там получаваш хиляди \"текстове\" за месец и младите хора наистина ги използват често.[/Quote]
В държави като Англия операторите предлагат истински планове. Там почти всеки тарифен план ти включва хиляди смс-и към всички мрежи. За 25-30 лири на месец имаш 1000 мин. към всички, 1000 смс-а към всички, 1-2 ГБ мобилен нет и за капак ти дават БЕЗПЛАТНО последен модел смартфон от най-висок клас, като Galaxy S3 или HTC ONE X. Обаче хората живеят в нормална държава, операторите се конкурират за клиентите, а не са в негласен картел, както тук!