iPhone 5 няма да може да работи с LTE мрежите в повечето европейски страни

SwollenMembers
Мнения: 1940
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Re: iPhone 5 няма да може да работи с LTE мрежите в повечето европейск

Мнение от SwollenMembers » 15 сеп 2012, 13:04

[Quote]И за войс-карти е достъпно, въпреки, че дейтата е с приоритет. През войска карта аз съм бил свидетел на почти 18 мегабита скорост с SGS2. Честно казано по отношение интернет съм изключително впечатлен от Мобилтел и това е моя избор за мобилен интернет, перфектна HSPA мрежа. Не мисля, че нещата ще са по-различни с LTE.. Все пак обаче бих предпочел на обществените места, където имат фиксирана свързаност, телекомите да изграждат свободни точки за достъп. Това би облекчило наличната наземна инфраструктура и било чудесна реклама.[/Quote]

Ааа, не знам ... Аз с мойта карта съм достигал максимално 10 mbps при идеални условия, а в повечето случаи скоростта е около 5 mbps. Не знам колко е перфектна мрежата им, но не я намирам за по-бърза от тази на Виваком. По-бърза е единствено, ако се ползва DC-HSPA - интересно ми е ако си сложа мойта voice карта в такова устройство какви скорости ще достигне.

angelovarna
Мнения: 53
Регистриран: 27 ное 2005, 21:09

Re: iPhone 5 няма да може да работи с LTE мрежите в повечето европейск

Мнение от angelovarna » 12 дек 2012, 18:37

До скоро в квартала ми iPhone 4 едва се връзваше на 3G. А в момента с iPhone5 не само хваща 3G, ами и покритието е или пълно или с една черта под пълното покритие.
Ето резултатите от първия тест (имам телфона от два дни):
[img]http://i47.tinypic.com/dzb4zs.png[/img]

Отговори