tazi cena e mn dobre.. ama mai vaji za aparat + dogovor za uslugi ot T-mobile.. taka 4e nie nqma da mojemda go pipnem daje za tiq pari :))))))00
pravi li sym ? ... iska mise da ne sym.. mn mi haresva..
nikoi li nqma mnenie ???
BlackBerry Bold с официална цена от 219 евро
Re: BlackBerry Bold с официална цена от 219 евро
да, цената е при подписване на договор
иначе и engadgetmobile цитира mobile bulgaria за това
:)
http://www.engadgetmobile.com/2008/07/17/blackberry-bold-gets-priced-on-t-mobile-germany/
иначе и engadgetmobile цитира mobile bulgaria за това
:)
http://www.engadgetmobile.com/2008/07/17/blackberry-bold-gets-priced-on-t-mobile-germany/
jalko... iskahda si go kupq...
na6te vu6livi amatiorski operatori 6te go pusnat 4ak sled 1 godina sigurno i to na cena ot 800 lv s 3 godi6en dogovor i mese4na taksa ot 40 lv..
na6te vu6livi amatiorski operatori 6te go pusnat 4ak sled 1 godina sigurno i to na cena ot 800 lv s 3 godi6en dogovor i mese4na taksa ot 40 lv..
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Чакам с нетърпение да се здобия с една такава играчка :) От много време искам да сменя мойто Blackberry Curve. 219 евро ще бъде с договор за 2 години от Т-Mobile, но според мен и М-Тел ще го вкарат до края на годината.
malko li da ste typi...tva e cena s opredelen paket minuti i dogovor, ako vidite drugite moje da go vzemete i za 69 ili za 129 euro... a s razlichen tip paket za 359........
malko li da ste typi...tva e cena s opredelen paket minuti i dogovor, ako vidite drugite moje da go vzemete i za 69 ili za 129 euro... a s razlichen tip paket za 359........