W302
Sony Ericsson W302
Бюджетен Walkman,..2-Мп камера с 2,5 zoom.
Потдържа и Интерфейс Bluetooth (A2DP профил) и USB с 2-инчов дисплей въпреки ниската резолюция 176/220.
Потдържа и Интерфейс Bluetooth (A2DP профил) и USB с 2-инчов дисплей въпреки ниската резолюция 176/220.
Re: Sony Ericsson W302
Каква е разликата между този и вече 3 годишния W810? Аз лично не виждам такава, поне да бяха вкарали нещо ново, освен дизайна, който много силно казано е нов...
Този няма автофокус :р
По-нов уолкмен вариант, а и в черния вариант изглежда доста добре. :)
По-нов уолкмен вариант, а и в черния вариант изглежда доста добре. :)
Някой знае ли къде го има този телефон ако изобщо е излязъл на пазара?
-
- Регистриран: 17 авг 2006, 18:48
Da ima go.v Globul v bourgas sym go gledal :)
в германос го има свободен за 270 лв и за 120 лв с карта на глобул
Егати и бюджетния телефон - само погледни за кви цени става въпрос - 380 лв от евтините магазини. Странното е че Германос и Globul го дават за по 280, което също е дране на кожи.
Много ми харесваше на външен вид, но какво се оказа-няколко изненади :
1.Няма опция за обновяване на софта
2.По никакъв начин не може да се синхронизира с компютър в режим"телефон"/иначе като външно устройство може да го натовариш с музика и снимки,но контактите не желае да синхронизира/
3.Ако телефона е с меню на български,след като му направиш настройките на писане на английски продължава да търси контактите на БГ азбука и диеза не сменя езика на търсене.
От кол-центъра на сони ериксон /0800 18778/
ме "зарадваха" че това е положението и за сега друго не мога да очаквам,защото е нов модел.
1.Няма опция за обновяване на софта
2.По никакъв начин не може да се синхронизира с компютър в режим"телефон"/иначе като външно устройство може да го натовариш с музика и снимки,но контактите не желае да синхронизира/
3.Ако телефона е с меню на български,след като му направиш настройките на писане на английски продължава да търси контактите на БГ азбука и диеза не сменя езика на търсене.
От кол-центъра на сони ериксон /0800 18778/
ме "зарадваха" че това е положението и за сега друго не мога да очаквам,защото е нов модел.
вероятно още не са добавили поддръжка за него в ъпдейтъра
Изключително съм раздвоен кой от двата да взема SE W302 или К530. Вярно първият е с по-добър дизайн но в останалите характеристиките не се вижда да има друго предимство, а напротив. И все пак по рейтинг W302 е оценяван по-високо. Моля ако някой е пряко запознат или може да посочи основателна причина за това, да я сподели.