Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Миграцията вече е факт.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Имам десетина лева баланс валиден до Коледа някъде. Самата карта пише, че валидна до към краят на 02.2021. А бонусите от минути и МБ са до 03.2021. Предимно само ме търсят на тази, но искам да си я запазя. Какъв е най-евтиният вариант да не я спрат февруари? Иначе нарочно проведох кратък разговор от нея и ми взе 3 минути от бонуса.
И аз имам друга такава предплатена и я ползвам точно по същия начин. Просто я презареди с 4лв. преди коледа.newgraf написа: ↑27 ное 2020, 13:52Имам десетина лева баланс валиден до Коледа някъде. Самата карта пише, че валидна до към краят на 02.2021. А бонусите от минути и МБ са до 03.2021. Предимно само ме търсят на тази, но искам да си я запазя. Какъв е най-евтиният вариант да не я спрат февруари? Иначе нарочно проведох кратък разговор от нея и ми взе 3 минути от бонуса.
Какво стана с живота на стария левов баланс? Съкрати ли се на 60 дни?
Моята Кольо имаше ~15лв. Още ги има със срок на валидност август месец. Въпросът е, сега ако заредя още, как ще ги дели.
==================
MTAN2LL/A
MTAN2LL/A
Това известие как се активира ?
Имам две "мигрирани" карти и отначало исках да ги спра, но сега си мисля - ако с 1 лв. зареждане на 2 месеца безжичния интернет работи дори и на минимална скорост (64 kbps май) може и да не е чак толкова зле.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Нещо послъгват, но по-нататък ще си проличи. При мен на сайта им пише, че стария ми баланс е валиден до май 2021 г. На 26.11 получих СМС, че минавам на VIVA Free и ми дават 50 мин. и 500 МВ безплатно валидни 28 дни. На сайта им в MyVivacom пише, че са валидни до март 2021. Освен това според описанието на VIVA Free би трябвало и минутите и мегабайтите да са валидни в роуминг, но не – само мегабайтите. Мошеници, но такава ни е държавата, ние си мълчим…

След първото зареждане и първото закупуване на минути и ме се променят и сроковете съответно с 2 месеца за баланса и 28 дни за минутите
Има ли начин да се разбере колко минути остават освен в приложението?Кратък код,меню?