Страница 19 от 24

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 10:51
от ivobel721
SRVCC написа:A1 с VoLTE от днес за Samsung S10. Потвърдено от *88.
Ликуй, народе! :)
Имаш ли как да пробваш в разговор с друг с VoLTE на А1 да видиш какъв е кодека в менюто от dialer-a *#0011# ?
А от *88 потвърдиха ли поддържани устройства, щото на сайта нищо няма?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk


Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 14:24
от Maxthon
S10 и S10e имат разрешено използване на volte (без vowifi) с последния ъпдейт от ноември. Вероятно и S10+ има за по-новите серии S и Note серии не съм проверявал.

PS. Note 10+ в последния ъпдейт няма volte.

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 15:51
от mishobehar
Някой може ли да постне скрийншот където пише A1 BG и VoLTE?

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 18:25
от Apple_fan
Звъннах на *88, казаха, че услугата е активна само за Самсунг S10+

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 18:41
от NSWDG
Apple_fan написа:
18 ное 2020, 18:25
Звъннах на *88, казаха, че услугата е активна само за Самсунг S10+
Бунаци....

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 20:13
от slavchev94
Apple_fan написа:
18 ное 2020, 18:25
Звъннах на *88, казаха, че услугата е активна само за Самсунг S10+

Няма ли начин да се force-не и на други телефони, както беше с другите оператори? :D Дайте идеи...

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 20:27
от NSWDG
При iPhone - не. При iPhone с eSim - хептен не 😂😂

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 20:29
от slavchev94
А при Xiaomi? Трикът със *#*#86583#*#* май не работи. :cry:

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 21:15
от mishobehar
slavchev94 написа:
18 ное 2020, 20:29
А при Xiaomi? Трикът със *#*#86583#*#* май не работи. :cry:
Да, пробвах го с Redmi Note 9 - излиза в менюто, но не работи

Re: VoLTE & VoWi-Fi

Публикувано: 18 ное 2020, 21:53
от vanko1985
За xiaomi трябва първо да сложиш А1 картата в Samsung s10, да ти активират volte, и чак тогава да мъчиш да го подкараш за Xiaomi. В момента не ти е активирано от оператора, и няма как да тръгне, даже всичко да е направено точно от твоя страна.