VIVACOM подменя SIM картите в подготовка за пускането на 4G мрежа
Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
"Преминаваме към т.нар. технология сингъл ран. При нея радиоустройствата са максимално близко до предавателите, което гарантира минимални загуби на покритие, ако изобщо има такива." казва Радослав Златков, главен технически директор на "Виваком"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
Какво стана бе РАЗБИРАЧ...
[B]М-тел стартираха мрежата си преди Виваком..[/B]
Прилагам ти скрииншот на наличните мрежи в моя столичен квартал (всички други, но не и тази на Виваком)
[Quote] [Quote]в момента в София не откривам мрежата им[/Quote]
Странно как само ти не я откриваш ? Не се ли замисляш малко преди да пишеш ? Прочети предните постове и виж колко хора я откриват, само ти не я намираш. Както казваше Стефан Софиянски "Вие ме познавате" само това ще ти кажа. [/Quote]
Можеш да обърнеш внимание(но само, ако искаш) и на кой оператор ползвам услугите..(да не кажеш, че пак работя за някой си ):D:D:D
[B]М-тел стартираха мрежата си преди Виваком..[/B]
Прилагам ти скрииншот на наличните мрежи в моя столичен квартал (всички други, но не и тази на Виваком)
[Quote] [Quote]в момента в София не откривам мрежата им[/Quote]
Странно как само ти не я откриваш ? Не се ли замисляш малко преди да пишеш ? Прочети предните постове и виж колко хора я откриват, само ти не я намираш. Както казваше Стефан Софиянски "Вие ме познавате" само това ще ти кажа. [/Quote]
Можеш да обърнеш внимание(но само, ако искаш) и на кой оператор ползвам услугите..(да не кажеш, че пак работя за някой си ):D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
Днес ми казаха, че към края на май ще е достъпна 4g мрежата, нови сим карти 3в1 имат достатъчно, дават ги безплатно, но трябва да се активират чрез оператор на 123.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
На мен ми я активираха от магазина. Казаха ми, че след 15 мин. ще е активна.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
[Quote] но трябва да се активират чрез оператор на 123. [/Quote]
Това не Е вярно. Активират се автоматично, до два часа от заявката за смяна на СИМ в магазина.
п.п. Защо има толкова много Градски Легенди, толкова ли са тъпи/неразбиращи хората...?
Това не Е вярно. Активират се автоматично, до два часа от заявката за смяна на СИМ в магазина.
п.п. Защо има толкова много Градски Легенди, толкова ли са тъпи/неразбиращи хората...?
Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
При Теленор когато си сменх картата стана на секундата,слагаш новата и тръгва а старата не е активна.
Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
>> При Теленор когато си сменх картата стана на секундата,слагаш новата и тръгва а старата не е активна.
Явно всички в Теленор са чакали подмяната на единствената твоя карта и са я сменили за време като във Формула 1 :)
Майтап.
Иначе, активирането на Вивакомските карти става по различен начин - с обаждане и без обаждане на 123.
Подозирам, че причина за това е рангът на служителя, обслужващ клиента:
Моята я смениха без да се обаждам, служителят беше и някакъв старши;
На колега, в друг магазин, са го карали да се обади на 123 от служебния им телефон в магазина и да диктува номера на картата и си дава данните.
Явно всички в Теленор са чакали подмяната на единствената твоя карта и са я сменили за време като във Формула 1 :)
Майтап.
Иначе, активирането на Вивакомските карти става по различен начин - с обаждане и без обаждане на 123.
Подозирам, че причина за това е рангът на служителя, обслужващ клиента:
Моята я смениха без да се обаждам, служителят беше и някакъв старши;
На колега, в друг магазин, са го карали да се обади на 123 от служебния им телефон в магазина и да диктува номера на картата и си дава данните.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
Ако можеш да ми кажеш как се обажда на 123 от карта за данни...?Картата ми я смениха с малко щракане на компютъра без никакви обаждания само с лична карта.Когато се прибрах след 5 минути в къщи старата вече беше неактивна и сложих новата.И то ми я смени една новобранка която първоначално мислеше че искам карта памет.
Lenovo Moto Z2 Force 9.0 + Lenovo Z6 Pro 9.0 + Samsung Galaxy Tab S7 10.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport + Huawei Band 3 Pro
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport + Huawei Band 3 Pro
Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
А предплатени ще могат ли да се сменят и да ползват 4г ?
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком с 4G LTE от 01.05.2016
Днес си смених предплатената с 4G.Отначало почнаха да ме омайват,че само на договор,бля-бля..Казах им,че има пакети нет и за предплатени,малко поумуваха,после решиха,че може,искаха ми лична карта и след два часа,съм готов.