Булсатком GSM , няма сигнал и антени

[MeGaTel]
Мнения: 37
Регистриран: 30 ное 2013, 22:13

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от [MeGaTel] » 30 яну 2014, 20:31

Колеги патриоти, Булсатком е корава и добра БЪЛГАРСКА фирма !!! Заслужават уважение и много клиенти,ако искате инфо от извора GSM мрежата скоро ще тръгне,ще има и LTE за тези които злорадстват не се хабете,просто сменете лекарствата. Осъзнайте се това е най-големия интернет доставчик в България с най-много потребители на интернет и телевизия. Това са настоящи абонати на другите мобилни оператори и потенциални клиенти на Булсатком, с първата пакетна оферта интернет телевизия и телефон. Ние сме им корпоративен клиент и само много положителна оценка мога да дам и да им пожелая скорошен и успешен старт на мобилните услуги.

Johnniie
Мнения: 220
Регистриран: 20 апр 2013, 16:35

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от Johnniie » 30 яну 2014, 21:58

Аз като един бивш клиент мога да изтъкна много техни недостатъци.1 : Никаква подръжка от техническо естество,когато им се обаждах за влошено качество ме караха само да рестартирам приемника. 2 : Много некомпетентни служители,за всеки по сериозен проблем те препращат към телефонна подръжка,а те от своя страна към офис.3 : Липса на приемници,така и не намериха 1 год. hd приемник да ми го сменят.Е за каква сериозна фирма говорим,която няма приемници.Относно интернета им,аз засега не съм чул положително мнение за интернета им.
Относно това дали ще си давам парите на чуждестранна фирма или българска за мен няма значени.Чуждестранната ще ги изнесе навън към фирмата майка,а българската няма да декларира всички приходи и няма да плати всички данъци.

KOBRETI
Мнения: 5889
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от KOBRETI » 31 яну 2014, 02:25

Аз ползвам нета им и е перфектен!

Ето, вече имаш едно положително мнение ;)

Рошо
Мнения: 49
Регистриран: 23 авг 2005, 18:43

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от Рошо » 31 яну 2014, 09:15

Аз също ползвам Нет+ТВ, за 2 години откакто ползвам услугите им, телевизията им никога не ми е правила проблем-оценка Отличен 6, за интернета им оценка 5.75

vv
Мнения: 146
Регистриран: 06 юни 2007, 17:54

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от vv » 31 яну 2014, 09:54

По всичко изглежда /щом са си платили/ , че за сега не са се отказали и този вид дейност.

Но вероятно ще минат още няколко месеца, все си мисля , че би трябвало да има някакво тестово излъчване. А за сега не се появява. Освен ако излъчват без да има идентификация на мрежата. Ако има запознати ще е добре да ни информират.

Булсатком като нов оператор няма да може /за негово съжаление/ така лесно да изплати мрежата си и да почне да печели за разлика от всички останали.
Първите години част от Вас знаят какви цени имаха мобилните телефони а и цените на разговорите какви бяха.
Отделно конкуренция беше по-малка /Мобиком , Цитрон-Мтел/. Нямаше и икономическа криза. Войпа не съм сигурен да ли е имало, но и да е имало или не е бил популярен или е бил скъп.
Впоследствие се появиха и симптомите на лоша търговска практика- не точно отчитане на разговори, добавяне на неизвършени такива, добавяне на не ползвани данни - нет, добавяне на смс - и то от скъпите 5-6лв. без да пращани, автоматично удължаване на договори, подвеждане при подписване на договори- казва се само промоционалната цена а не се уточнява колко месеца важи и каква става таксата след това, сигурно има други...
Но по-вечето неща може би са изчистени и някои може би печелеха и от това.
Но и да ги нямаше тези не лоялни практики, пак са били облагодетелствани от всичко останало
/цени, няма криза и конкуренция/...

А Булсата почват при лоша икономическа ситуация, много конкуренция, наложени по-ниски цени...

Sage
Мнения: 2792
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от Sage » 31 яну 2014, 10:06

[Quote]3 : Липса на приемници,така и не намериха 1 год. hd приемник да ми го сменят.[/Quote]Интересно. На мен пък ми предлагаха веднага приемници (два!) за смяна. Т.е. да им върна старите, които съм си купил по договора, изтекъл преди 3 години, и да ми дадат техни за ползване. :D Но понеже незнайно защо тази идея не ме кефеше, поисках нов договор, по който да си купя нови по същата схема. Тцъ, не. В този случай трябвало да чакам 2-3 месеца.
Дори когато ми писна да им обяснявам, че не може да си \"приберат\" моя собственост и поисках да си прекратя безсрочния договор, те отново ми отказаха със същото обяснение - трябвало да си сдам приемниците и тогава. В друга версия, пък представена от една от мацките в кол-центъра излезе, че все пак можело втория приемник да е мой, но първия - не! Нямало такава практика. Отидох и на място в магазин да им покажа договора - вдигаха рамене - в системата било отразено друго. Ама да ви таковам и системата аз... нямам нито write нито дори read права в нея, какво ме топли какво са писали там?
Много се разочаровах от тях, защото винаги съм ги харесвал и хвалел. В момента съм на NET 1, а тях съм ги отсвирил и толкова.

vv
Мнения: 146
Регистриран: 06 юни 2007, 17:54

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от vv » 31 яну 2014, 10:20

Ето една статия за цените на разговори през 2001 г. :

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2001/12/08/212532_mobikom_svali_tarifite_i_premahna_bezplatnite_razgovori/

По стара не намерих.

buttman
Мнения: 3381
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от buttman » 31 яну 2014, 15:05

Разбирам абонатите на Булсатком в малки населени места. Обаче не мога да ги разбера в големите градове. Аз, напр. сега имам около 200 цифрови програми, много HD канали с невероятно качество, каквито Булсатком никога няма да пусне. При това на добра цена. И на собствен ТВ, не с посредствения операторски приемник.Нарочно не посочвам оператора.

bomobilebulgaria
Мнения: 464
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от bomobilebulgaria » 31 яну 2014, 15:32

Само луд или абсолютно заблуден би станал абонат на Булсат в големите градове.
Сигнала на тази телевизия е по-близо до добър аналогов, отколкото до цифров, а да не говорим за HD.
Може да чакаш за HD приемник с години, а като гледам и неговото качество е всичко друго, но не и HD.
В Пловдив примерно Н3 и Куулбокс са светлинни години пред Булсат по качество на услугите, а съм бил и дори ... забележете ... при абонати на Виваком ТВ, където качеството според мен също е по-добро, а и имат доста екстри покрай това ИПТВ.
Та за 4Г, аз лично не вярвам, че би се осъществило някога национално покритие от Булсат. Просто ще изперат парите от банката и ще лепнат в 5-6 от по-големите градове антени, след което или ще обявят фалит или ще бъдат продадени.

tryn
Мнения: 33
Регистриран: 02 юли 2008, 22:30

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от tryn » 31 яну 2014, 18:46

Подкрепям! Тези са много, много зле! Обслужването им е отвратително!

Отговори