Глобул май нещо яко почват да издишат

akwid
Мнения: 61
Регистриран: 12 дек 2009, 16:31

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от akwid » 04 сеп 2010, 22:18

Когато работех за Глобул до преди 1 година вече имаше един техен ефисар с името Николай - няма такова леке, който се опитваше да ми промива мозъка, че 5 левовия Смарт, както и Смарт Уей са най-неизгоден за клиентите (Тогава Глобул пуснаха ЗАБРАНА да се предоставя и споменава Смарт,също тогава спряха да го прилагат в брошури) Защото Клиентите щели да заплащат повече, отколкото изговяряли, втълпяваше ми едни диаграми, начини как да заблуждавам клиентите с пресмятане, за да преминат на по-висок план, а тогава,както и сега върха на Смарт пакетите е Смарт Груп, тъкмо бяха добавили промо мегабайти, уийкенд минути и още куп тъпи "екстри" към тарифите. И за мен вариантите бяха два (по негови думи) - или "качвам" абоната на по-висока тарифа или търпя санкции под формата на 20 лева за клиент със сключен договор на такса под 15 лв, или за преподписан такъв. И аз логично му зададох въпроса - "Е добре, де а като е на нейшънъл 100 - какво правя". Седя и ме гледа като купено куче с тъпото си изражение. Помисли около 2 минути и отговори: "Ами добавяш му колкото може повече допълнителни пакети, иначе пак ще ти се удържат пари." - направо паднах тогава. Заради този смърф бях урязан с близо 300 лв от заплатата, заради преподписвания, които 90% от тях бяха на високи такси - 6 месеца подред не съм падал под 180 ретеншъна и накрая хуйци. Имам още много какво да разказвам, но не мисля да ви занимавам. Та така скъпи клиенти/бъдещи абонати на Глобул, четящи и/или пишещи в този форум - защо защитавате/фенствате на оператор, чиято цел е да изземе повече и повече и колкото може повече, ама максимума от своите клиенти, които в момента гледат да урежат разходите си, за да не изпаднат в графа - нередовни пладци на оператора. Сами си направете изводите. И не ми се правете на майки терези и математици - не можете да ме убедите в нищо положително за този оператор.

Пинокио
Мнения: 1663
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от Пинокио » 04 сеп 2010, 22:41

Разказвай приятелче, разказвай и не се срамувай! Изкарай всичките кирливи ризи за които знаеш! Това е най-гнусното и брутално нещо да взимаш ти от своите служители, да не говорим за клиентите. Ужас! На това ако му се вика европейски стил и качество. Селянин да ти поставя условия за изнудване. Срамота! Гавра! Хора без манталитет!

ЧЕ НИЕ ЛИ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА "ЕВРОПЕЙСКА" ДЪРЖАВА В КОЯТО БОКЛУКА СЕ НАЛАГА НАД ДОСТОЙНИЯ ЧОВЕК?

*Готови жалби:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=290052&cat_id=1
*Пускайте жалби срещу НЕЗАКОННОТО автоматично преподписване на следните адреси:
http://www.ombudsman.europa.eu/home.faces
http://www.ombudsman.bg/
http://crc.bg/
http://www.kzp.bg/
http://ecc.kzp.bg/
*Полезни сайтове:
http://www.aktivnipotrebiteli.bg/

mkpetrov
Мнения: 4074
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от mkpetrov » 05 сеп 2010, 07:15

Нищо учудващо, даже си мисля, че ако сега хипотетично реша да си пренеса номера и искам да мина на Глобул смарт (5-левовата), това изобщо няма да бъде допуснато от зомбираните хиени в Глобул, и преносът ще бъде провален.(whistle)

Да не говорим, че за съществуващи абонати имат абсурдната наглост (Точно в стил допълнителните пакети, за които става дума в темата) да искат двойна цена (И явно солидни "глоби" (рекет) от консултант-зом....ъъъ продавачите). Един вид направо ти показват среден пръст и ти казват "Не ни кефи да минаваш на такъв план и ще ти го скапем напук, така че да не може да минеш на него, поне не и ако си с всичкия си". Е как човек да има желание да бъде абонат на такива селски тарикати?

-=KaLin=-
Мнения: 601
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от -=KaLin=- » 05 сеп 2010, 21:24

Щом аз си пренесох номера на b-connect, не виждам защо да ти отказват GLOBUL Smart, след като е абонаментен план ...

m75
Мнения: 3875
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от m75 » 05 сеп 2010, 21:41

Засега с приемането на абонати от друг оператор само БТК има проблеми.

KOBRETI
Мнения: 5889
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от KOBRETI » 05 сеп 2010, 22:05

http://prikachi.com/files/1410572O.jpg

:D:D:D

edin
Мнения: 1083
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от edin » 05 сеп 2010, 22:32

А не те ли караха случайно да ядеш и малки деца(woo)
Кажи поне къде точно си работил, за да се посмеем още малко на глупостите.

Няма оператор и дилър на оператор който да не иска да ти пробута максимален договор с колко се може по голяма такса. Това е нормална за съжаление политика и едва ли само у нас. За това е хубаво човек предварително да се информира.

stamford_bridge27
Мнения: 148
Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от stamford_bridge27 » 06 сеп 2010, 04:54

http://globul.bg/bg/postpaid.21.html?posm=21

http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/subscriptions/surf_and_talk.php

Я сравнете бе разбирачи... личи ви колко сте умни... Ментел са имали по изгодни програми :D:D:D:D умници :P

А да не намесвам сега Unlimited програмите на Глобул... които мтел след 10 години може би ще пуснат такива абонаментни планове ;) Айде със здраве разбирачи (beer)

mkpetrov
Мнения: 4074
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от mkpetrov » 06 сеп 2010, 07:06

[quote]А не те ли караха случайно да ядеш и малки деца
Кажи поне къде точно си работил, за да се посмеем още малко на глупостите.

Няма оператор и дилър на оператор който да не иска да ти пробута максимален договор с колко се може по голяма такса. Това е нормална за съжаление политика и едва ли само у нас. За това е хубаво човек предварително да се информира.[/quote]
Първо, абсолютно никога не ми се е случвало при Мтел да се опитват да ми промиват мозъка, че трябва да мина на по-висока тарифа (При смяна на тарифа в магазин не са ме уговаряли никога за нищо, а по телефона веднъж са ми звъняли да ми предлагат именно комфорт - аналогичният план на този, който Глобул иска да накара клиентите си да забравят).

Второ, едно е да искаш нещо, съвсем друго е желанието ти да е толкова патологично, че 5 пари да не даваш нито за служителите си (Със споменатите глоби и постоянен натиск), нито за клиентите си (Със споменатата цена на пакетите при по-евтините планове и изкуственото двойно завишаване цената на най-ниския план за настоящи абонати).(no)

antivillager
Мнения: 2325
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от antivillager » 06 сеп 2010, 09:22

Като налагат вътрешни глоби на служителите си, те се махат скоро от там и има голямо текучество. Това пък води до некадърен и необучен персонал с ниски лични критерии към работата си. Това пък води до селектирата секта от селяни идиоти. После защо обслужването било зле? Ами заради тъпите менаджери. (no)(no)(no)

Отговори