Тези дни Виваком ще активират VoWifi услугата и на P20 и P20 pro. Последния ъпдейт, които се разпространява за телефоните добавя и настройки за ползване и на тази услуга. За нетърпеливите може я активират и на друг вече поддържан телефон.
Аз го получих, въпреки че съм на Теленор.
4,17 GB е актуализацията и мислех, че е Андроид 10, но се оказа точно VoLTE.
Тези дни Виваком ще активират VoWifi услугата и на P20 и P20 pro. Последния ъпдейт, които се разпространява за телефоните добавя и настройки за ползване и на тази услуга. За нетърпеливите може я активират и на друг вече поддържан телефон.
Аз го получих, въпреки че съм на Теленор.
4,17 GB е актуализацията и мислех, че е Андроид 10, но се оказа точно VoLTE.
На тези телефони volte работи още с пускането на услугата и при двата оператора.
Spikul, тази актуализация е Андроид 10+ЕМUI 10 Volte го имаше и преди
Хайде да не е 10.... Номера на ъпдейта е 9.1.0.345 и си е все още андроид 9. Важното е, че пускат vowifi услугата на Виваком, че доста се забавиха точно с тези два модела.
Ми аз съм с update-a и наистина има вече такова меню в телефона. Само , че не може да се активира със СМС до Виваком - връща се смс че не е поддържано устройството.
Ми аз съм с update-a и наистина има вече такова меню в телефона. Само , че не може да се активира със СМС до Виваком - връща се смс че не е поддържано устройството.