Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Какво стана с живота на стария левов баланс? Съкрати ли се на 60 дни?
Моята Кольо имаше ~15лв. Още ги има със срок на валидност август месец. Въпросът е, сега ако заредя още, как ще ги дели.
==================
MTAN2LL/A
MTAN2LL/A
Това известие как се активира ?
Имам две "мигрирани" карти и отначало исках да ги спра, но сега си мисля - ако с 1 лв. зареждане на 2 месеца безжичния интернет работи дори и на минимална скорост (64 kbps май) може и да не е чак толкова зле.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Нещо послъгват, но по-нататък ще си проличи. При мен на сайта им пише, че стария ми баланс е валиден до май 2021 г. На 26.11 получих СМС, че минавам на VIVA Free и ми дават 50 мин. и 500 МВ безплатно валидни 28 дни. На сайта им в MyVivacom пише, че са валидни до март 2021. Освен това според описанието на VIVA Free би трябвало и минутите и мегабайтите да са валидни в роуминг, но не – само мегабайтите. Мошеници, но такава ни е държавата, ние си мълчим…

След първото зареждане и първото закупуване на минути и ме се променят и сроковете съответно с 2 месеца за баланса и 28 дни за минутите
Има ли начин да се разбере колко минути остават освен в приложението?Кратък код,меню?
Мерси,преди ставаше с кратък код *104# ,вече не и не се сетих за стандартното 123.
Старите кодове си работят. Какво виждаше преди със *104#? Бонус минутите, които вече ги няма. Със *102# все още се вижда лесно баланса и сока му. За новите неща, трябва човек да се разхожда из менюто. За съжаление са забранили директното набиране на цялата команда. Доста досадно.
Много ценна информация. Благодаря! Може би правния им отдел, все пак е стигнал до извода, че не могат да променят параметрите на нещо вече платено. Но извършвайки някакво действие при влезли в сила нови условия, потребителя един вид се съгласява с тях. Предполагам това е логиката.