Въпрос за подновяване на договор С ТЕЛЕНОР
Въпрос за подновяване на договор С ТЕЛЕНОР
1 или 2 месеца преди изтичане на договора се отваря оферта за подновяване при Теленор. Не искам да питам оператор ,предпочитам да го науча тук.А някой получавал ли е лична оферта различна от предлаганите официално в сайта? Подписал съм на 4 август м. год. едногодишен,кога да очаквам?
Re: Въпрос за подновяване на договор С ТЕЛЕНОР
Принципно за всеки е индивидуална онлайн офертата, но винаги при мен е по - не изгодна от нов абонамент ;). Иначе би трябвало да ти е излязла вече. Но винаги е различно, аз бях до ноември 2014, излязоха ми офертите декември и изчезнаха за да се появят преди седмица ;).
отварят ги 2 месеца по-рано.
Аз ти препоръчвам да не си го подновяваш сега и да изчакаш септември-октомври-декември, когато ще бъде следващият двубой между тройния картел. Макс и Булсат съм ги отписал - нямат шанс! :)
Честно казано какво да очакваме от индивидуална оферта?Как да е лична,като имам достъп до моята оферта и на майка ми-различни абонати,такси и сметка.Ами офертите са 1:1 еднакви.Цени и всичко
-
- Регистриран: 20 окт 2013, 19:05
Офертите се рекламират като индивидуални, но всъщност са стандартните от сайта.
Изчакай, бъди си на безсрочен няколко месеца, няма да сбъркаш, както каза един колега вече.