Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Виваком са най-зле в момента.
Тв гоу не става за гледане, защото няма настройки за AR, и цялата телевизия е с грешно съотношение. Тая идиотия НВО on demand също минава през тв гоу, предполагам че и там разпъва картината до цялата ширина на телефона. Накратко - парите за дигитални услуги(или както го водят) ви вършат работа, само ако телефонът ви е по-старичък, с резолюция 1920х1080 - тогава картинката в тв гоу ще е нормална.
Експлор тв сигурно е ок в това отношение, а теленор дават нормално НВО, през приложението на НВО.
Исках да взема ми10Т про с преподписване - във виваком ще ми излезе същото, като да се прехвърля като нов абонат при теленор или мтел. За други телефони не съм сравнявал, но при тоя има разлика от 200 лева, които могат да отидат в абонамент разбити на 24.
Такива работи...
Тв гоу не става за гледане, защото няма настройки за AR, и цялата телевизия е с грешно съотношение. Тая идиотия НВО on demand също минава през тв гоу, предполагам че и там разпъва картината до цялата ширина на телефона. Накратко - парите за дигитални услуги(или както го водят) ви вършат работа, само ако телефонът ви е по-старичък, с резолюция 1920х1080 - тогава картинката в тв гоу ще е нормална.
Експлор тв сигурно е ок в това отношение, а теленор дават нормално НВО, през приложението на НВО.
Исках да взема ми10Т про с преподписване - във виваком ще ми излезе същото, като да се прехвърля като нов абонат при теленор или мтел. За други телефони не съм сравнявал, но при тоя има разлика от 200 лева, които могат да отидат в абонамент разбити на 24.
Такива работи...
На Теленор,такса 20.99 съм,остава ми още 1 година от договора,сега имам 8000 +8000 мб нет ,но вторите 8 са още месец и край,оставам с 8,които почти ми стигат.Освен това имам и трафик пакети.Сега ми излиза предложение за 27.99 лв 15000+15000 мб нет,но за целия срок от 24 месеца +трафик пакети,международни минути,дигитални услуги,дали да скоча?
Аз поднових на 27.99 с 30гб Теленор.
Изпратено от моят M2004J19C с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят M2004J19C с помощта на Tapatalk
Скъпо предложение , 15 гб са за първата година от договора но ако ви трябват международни минути може да скачате.На Теленор,такса 20.99 съм,остава ми още 1 година от договора,сега имам 8000 +8000 мб нет ,но вторите 8 са още месец и край,оставам с 8,които почти ми стигат.Освен това имам и трафик пакети.Сега ми излиза предложение за 27.99 лв 15000+15000 мб нет,но за целия срок от 24 месеца +трафик пакети,международни минути,дигитални услуги,дали да скоча?

Samsung Galaxy S10 Plus
Променили са го, допълнителните МБ вече са за 24 месеца, сега да променят и дигиталните услуги за 24 месеца 

Плановете с удвоените мегабайти на Теленор, от два дни са вече за 24 месеца. Така по има смисъл да се преподписва ( макар да са пак малко спрямо тези на А1 и Виваком), но поне бива. Ако и дигиталните им услуги бяха за 24 месеца .....преподписвам - просто гледам HBO, но не ми се плаща допълнително след 12 месеца
Обновените планове за преподписване на A1 ако за някои представляват интерес:
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... r-rev2.pdf
А как мога да се откажа от "дигиталните екстри", за да получа цената в графа A1 ONE Unlimited? Онлайн няма такава опция, или поне аз не я виждам. Само на място в офис при сключване на договора ли е, или може и после през профила в а1?ivanovbg написа: ↑28 ное 2020, 12:49Обновените планове за преподписване на A1 ако за някои представляват интерес:
Като ти пристигне договора, звъниш на оператор. В офис ми отказаха да ги спратMapuok написа:А как мога да се откажа от "дигиталните екстри", за да получа цената в графа A1 ONE Unlimited? Онлайн няма такава опция, или поне аз не я виждам. Само на място в офис при сключване на договора ли е, или може и после през профила в а1?ivanovbg написа: ↑28 ное 2020, 12:49Обновените планове за преподписване на A1 ако за някои представляват интерес:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Той вече е разпечатан, какво като звънна на оператор? Ще питам през сайта.ive123 написа: ↑28 ное 2020, 19:20Като ти пристигне договора, звъниш на оператор. В офис ми отказаха да ги спратMapuok написа:А как мога да се откажа от "дигиталните екстри", за да получа цената в графа A1 ONE Unlimited? Онлайн няма такава опция, или поне аз не я виждам. Само на място в офис при сключване на договора ли е, или може и после през профила в а1?ivanovbg написа: ↑28 ное 2020, 12:49Обновените планове за преподписване на A1 ако за някои представляват интерес:
Sent from my iPhone using Tapatalk