Общи приказки!
Re: Общи приказки!
Някой да има проблеми с мобилният интернет на Виваком? Тегля голям файл супер бавно, а съм в зона, където на спийдтест правя по над 300мбпс даунлоуд. За съжаление изчерпах включените мегабайти от картата на Теленор, но през тях въпреки, че според спийдтест скоростта е два пъти по ниска, тегля два пъти по-бързо. Странна работа...
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+
Взе ли си дневните 1000 мв от Теленор?Само да напомня.
Ха, мерси, сега от теб го разбрах това.
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+
И аз не знаех, че раздават. Благодаря 

Samsung Galaxy S9 Plus | One UI 2.5 by AlexisXDA|#HEX Installer
Samsung Galaxy Watch Active 2
Samsung Glaxy Buds
Samsung Galaxy Watch Active 2
Samsung Glaxy Buds
Виваком само на скорост го дават. Иначе при пинга дава че от 100 пакета 40% са изгубени....калпав им е нета

Надявам се най-сетне да разбереш безсмислието от непрекъснатото измерване на скоростите и големите стойности, които отчиташВанката написа: ↑31 окт 2020, 12:57Някой да има проблеми с мобилният интернет на Виваком? Тегля голям файл супер бавно, а съм в зона, където на спийдтест правя по над 300мбпс даунлоуд. За съжаление изчерпах включените мегабайти от картата на Теленор, но през тях въпреки, че според спийдтест скоростта е два пъти по ниска, тегля два пъти по-бързо. Странна работа...

Е, аз отдавна спрях да правя, или много рядко да направя по един - два теста. Но интересното е, че когато имам някакъв проблем с домашния на А1, примерно отварям нещо много бавно и пусна спийдтест си показва, че има някакъв проблем в скоростите.
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Buds+