Не съвсем Ванка. По хардуерни характеристики ще е по-близо до Samsung A82/92. Липсата на водоустойпивост, по-малкото RAM и по-старите модели в тях стъкла позиционира тези устройства в по-нисък сегмент.
Xiaomi Mi 10 Pro вече е наличен в България
Re: Xiaomi Mi 10 Pro вече е наличен в България
Тва е телефон с най-добрият флагмански процесор. Какви стъкла те гонят, каква водоустойчивост, като нито един производител не покрива гаранция при намокрен и дефектирал телефон... 12ГБ рам, кво повече искаш?! Лаптопът ми е с 16...
SAMSUNG Note 10 Plus Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
Надявам се четеш какво пиша?
Samsung A90 беше баш с флагманския процесор SD855 и с идентичен дисплей.
И не знам къде сънуваш 12 GB RAM, като в статията пише 8 GB, точно толкова колкото и стария А90.
А теб ако не те впечатлява водоустойчивостта, е добре да знаеш, че си има стандарт IP. Пък стъклата и те не са важни за теб, важно е да се хвали всичко китайско

Те, чети къде чета. Нищо не хваля, просто ми писна от хейтърство. Кога А серията е имала камери като на S, тоя китаец оглави класацията на dxomark, не само фото, а и аудио. Когато А серията на Самсунг направи това, тогава драсни два три реда.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
Какво хейтърсво е да кажа, че всяко нещо си има цена? Някъде да съм казал, че този телефон е боклук?Вито написа: ↑14 апр 2020, 20:38Те, чети къде чета. Нищо не хваля, просто ми писна от хейтърство. Кога А серията е имала камери като на S, тоя китаец оглави класацията на dxomark, не само фото, а и аудио. Когато А серията на Самсунг направи това, тогава драсни два три реда.
Screenshot_20200414_203532_com.opera.browser.png
Има ли А90 актуалния процесор при излизането си - ИМА! Пише ли в статията, че телефона не е с 12, а с 8 GB - ПИШЕ!
Дори камерата му беше с доста по-голям сензор с 48 МР от S10 миналата година.
А като смяташ, че водоустойчивостта и новите модели стъкла са някакви излишни глупости, то хората не смятат така.
Тва, че ти не смяташ, не значи, че и хората не смятат. Аз съм с ringke кейс и nillkin стъкло. Със сигурност по-голям процент от хората ползват кейсове. Та да, все тая с кво стъкло е, а и повярвай ми, не само аз не се къпя с телефона!
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
Страшна логика. А случайно да знаеш, че обикновено повечето хора си купуват по-евтини вещи в почти всеки сегмент?
Това, че аз и ти не си купуваме Ролекси, няма да ги направи по-евтини, нито ще спрат да им слагат сапфирени стъкла.
Ползвай си кейс и не влизай с телефон в басейн, но това не променя факта, че водоустойчивостта и новите модели стъкла оскъпяват телефоните, а теб никой не те задължава да ги купуваш.
Явно 865 и 5G модула наистина са скъпи неща
Телефонът е мега, но цената е най-високата в историята на марката, и съм сигурен че не са виновни за това, надали са надули изкуствено.