Време е влогърите да пораснат

Потребителски аватар
Ванката
Мнения: 9255
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Време е влогърите да пораснат

Мнение от Ванката » 06 сеп 2019, 22:52

Всеки има глава на раменете си, да вярва или не. Всеки сам може да провери достоверността на всичко, защото информацията е свободна и достъпна. Относно малките деца които го гледали - ами тези деца си имат родители, които ги възпитават и контролират. Слави не е виновен, че простотията е навсякъде. Предпочитам да му гледам клиповете докато хапвам примерно (помага ми на храносмилането), отколкото да гледам псевдогероите като Слави Трифонов или Криско бийтс... :D И двамата ги уважавам като бизнесмени, защото са успешни, но не и като личности. Единия го познавам отдавна. Приятел е на семейството откъм майка ми, от неговите младини и е братовчед на един от този форум. :) От такива псевдорадетели за родината по-далеч, но като гледам и неговият бизнесмодел е успешен, понеже овцете дружно дават тон за песен. Ами докато има балъци - уиски с фъстъци! Нали така беше лафа?

Супер много се кефя на отворените хора и техните успехи. Слави е нищо повече от обикновен човек също като нас, но е креативен, изпълнен с идеи. Събира информация достъпна за всеки човек, но я поднася така, че да прикове вниманието на хората към себе си. Има различни проекти, бута се тук, бута се там, създава контакти... Може да е всичко, но има дар слово и се възползва добре от таланта си! Доказателство са тези над 600000 последователи, доказателство е фактът, че искат да рекламират големи фирми при него! Намерил си е нишата и си прави бизнеса успешно, евалата за което.

Мисля, че прекалено много внимание обърнахме на човека, а това си е вид реклама, за което се заплаща! Едва ли го прави, затова смятам, че темата се изчерпи. Заключвам!
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+

Заключена