Sony Xperia XZ2 Compact ще е най-мощният мини модел на пазара
Sony Xperia XZ2 Compact ще е най-мощният мини модел на пазара
Няма 3,5 жак, няма OIS, няма FM радио, предната камера е 5мрх (xz1c беше с 8мрх). Лично за мен, гърба е изключително грозен, а и сензора за пръстовите отпечатъци е прекалено ниско разположен. Общо взето тая година се осраха. (no)
Re: Sony Xperia XZ2 Compact ще е най-мощният мини модел на пазара
Чудя се какво му е "компактното" на телефон с 5 инчов екран. Китайците с малките ръчички усърдно се опитват да наложат 5.5 инчовия размер за нормален. :D(blush):(:)
А ти с размери от 135мм x 65мм къде би го сортирал, при фаблетите ли?
FM радиото е история, не само за Сони ;) Жакът също е пътник ;)
Re: Re: Sony Xperia XZ2 Compact ще е най-мощният мини модел на пазара
При наличие на програми като PC radio, които имат станции от цял свят, много от тях дори работещи на ограничен на 64 нет, наистина не е голяма болка липсата на фм радио.
За слушалките може да се купи от $9 Bluetooth receiver.
И въпреки това - предпочитам да имам избор.
За слушалките може да се купи от $9 Bluetooth receiver.
И въпреки това - предпочитам да имам избор.
5 инча не е компактен телефон в никакъв случай! Води си се точно в парамерите на стандартните телефони. От 4 до 4.5 инча е вече компактен, който можеш да ползваш спокойно с една ръка. ;)
И все пак размера на целия телефон е по-компактен от размера на някой от вече "остарелите" 16:9 пак 5 инчови дисплеи ;)
Защо обвързвате размера на дисплея с размера на телефона? Ако в същия корпус бяха сложили 4,5 инча дисплей, щеше да е компактен телефон, ама понеже е 5 инча, вече не е, така ли?
При всяко положение това е най-компактния телефон с мощен хардуер, въпреки че тези 12мм дебелина ме изненадаха малко.
При всяко положение това е най-компактния телефон с мощен хардуер, въпреки че тези 12мм дебелина ме изненадаха малко.
Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Compact ще е най-мощният мини модел на пазара
Как няма да те изненадат 12-те мм.. Та това си е дебело като тухла. :D
Re: Re: Re: Sony Xperia XZ2 Compact ще е най-мощният мини модел на пазара
Когато широчината и височината не са по 10 и 20см, сиреч като 90% от плочките на пазара, дебелината не прави такова впечатление. Даже е предпоставка за по-добра камера, по-голяма батерия и по-добри говорители.