Над милиард потребители ползват Apple iPhone
Новина от MobileBulgaria Над милиард потребители ползват Apple iPhone
Поредните ала бала, приказки за да замажат гафа с ръбестия и не дотам изпипан телефон:))
Че то в целия свят половината население използва мобилен телефон, или около 3 милярда, и сега от тия 3 , 1 били с айфон , активни, то по тая логика Samsung ще има 7 милярда а китайските пръчки по 10 милярда ... тия пак почнаха да се боготворят, ама с малката батерия, 4 рам и 12 мп камера, няма как да ме излъжат да им снеса и 1000 лева, да не говорим че най евтиния им модел е към 2500лева във България..лудиии
Че то в целия свят половината население използва мобилен телефон, или около 3 милярда, и сега от тия 3 , 1 били с айфон , активни, то по тая логика Samsung ще има 7 милярда а китайските пръчки по 10 милярда ... тия пак почнаха да се боготворят, ама с малката батерия, 4 рам и 12 мп камера, няма как да ме излъжат да им снеса и 1000 лева, да не говорим че най евтиния им модел е към 2500лева във България..лудиии
Последна промяна от Fenche1 на 31 окт 2020, 10:42, променено общо 2 пъти.
Re: Над милиард потребители ползват Apple iPhone
Аполоне, крайно време е да си купиш айфон и да свършат твоите терзания.
Населението на Земята е близо 7,8 млрд. д, тоест половината е около 3,9 млрд. д. ! 1 млрд. е около 1/4 от посоченото, което не е малко, не е и многоFenche1 написа: ↑31 окт 2020, 09:42Поредните ала бала, приказки за да запазят гафа с ръбестия и не дотам изпипан телефон:))
Че то в целия свят половината население използва мобилен телефон, или около 3 милярда, и сега от тия 3 , 1 били с айфон , активни, то по тая логика Samsung ще има 7 милярда а китайските пръчки по 10 милярда ... тия пак почнаха да се боготворят, ама с малката батерия, 4 рам и 12 мп камера, няма как да ме излъжат да им сядам и 1000 лева, да не говорим че най евтиния им модел е към 2500...лудиии

Как да си купи ? Те струват пари не се купуват или заменят за тютюн или чушки. Той манго ползва леново за 100лв от А1 ти го караш айфон да си купува.
Боби как да научи нещо което се чете той азбуката не знае.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Боби как да научи нещо което се чете той азбуката не знае.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ти откъде знаеш аз какво имам купено и какви пари имам, шматарок

Андроид и Ай ОС са изравнени, но Андроид превъзхожда в параметри пъти Айфона, няма как да скоча от кон на кокошка, трябва много да полудея за да дам тия пари за антика, чак толкова болен не съм...
Пак ще ви задам един въпрос, ако айшитнята има 1 милярд, колко милярда имат Samsung,??? Като те са с най- голям пазарен дял от години при смарт телефоните? Половината население няма Интернет и телефони мобилни, или хайде 4 милярда да имат мобилентелефон, от тях съм 3 милярда да имат смарт телефон и кво, от 3 милярда 1 са с айфон ли?
А Андроид смарт телефони колко са? 10 милярда ли
))
А Андроид смарт телефони колко са? 10 милярда ли

Поне пиши на български език и да е правилно ! Естествено Андроид са в пъти повече
Счита се в момента, че на Земята има повече мобилни телефони от броя на хората на нея ! Над 1,2 млрд. нямат достъп до тях, но пък други имат по два !

Самсунг нямат много защото пръчикте им след 4-тата година издъхват с многото рам и големите батерии