iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
Новина от MobileBulgaria iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
Големия айфон разцепва с тая батерия. Той и стария XS Max не лъжеше от това, което са ми казвали приятели. Само грамадна батерия не е достатъчна, но и добре оптимизирана ос също.
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
Вчера го видях за първи път и мога да кажа, че много ми хареса. Не ми харесва, че е брутално скъп и (изглежда) чуплив, но снимките и работата с телефона си ги бива доста добре. Браво на Apple!
Re: iPhone 11 Pro Max изпреварва Galaxy Note10+ и Mate 30 Pro по издръжливост на батерията
По-важно е времето на разреждане, от колкото на зареждане. Аз винаги си зареждам телефона през нощта по цяла нощ на зарядното и ми е абсолютно все тая дали ще се зареди за 1, за 2 или за 5 часа. Даже съм си спрял бързото зареждане.
Налагало ми се е един единствен път на морето да го заредя с бързо зареждане за всичките месеци, от които го ползвам S10.
Налагало ми се е един единствен път на морето да го заредя с бързо зареждане за всичките месеци, от които го ползвам S10.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
121 мин. повече издържаща батерия спрямо Ноут 10+. На кого ли ще му пука, че Про Макс се зарежда 47 мин. по-дълго. Явно ползващите този модел ще затворят спокойно 1 ден, тези с корееца

Apple iPhone 12 pro max,Pacific Blue
Apple Watch Series, Nike 4 44mm
Apple AirPods Pro
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch Series, Nike 4 44mm
Apple AirPods Pro
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Мхм ама когато пътуваш и батерията угасне и няма контакти кО прайм
Преди години Samsung се подиграваха в рекламите си на Apple за слабите батерии!
Ами сега? 
А до този август и за липсата на 3.5 мм. жак за слушалки...
И какво стана, че не разбрах?

А до този август и за липсата на 3.5 мм. жак за слушалки...
И какво стана, че не разбрах?

iPhone 12 Pro Max, Pacific Blue, 128 GB
iPhone 11 Pro Max, Midnight Green, 64 GB
iPhone 11 Pro Max, Midnight Green, 64 GB
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Ами нищо! Свалиха клиповете тихомълком

Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Graphite
Apple Watch Nike S6 GPS 44mm
HUAWEI P40 Lite
HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black
Apple Watch Nike S6 GPS 44mm
HUAWEI P40 Lite
HUAWEI Freebuds Pro Carbon Black
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 16:41, променено общо 1 път.
-
Кои са тия айфони дето сме ги зареждали 6-8 часа ?
Ванка мен ме банна вчера заради този господин а него го остави да си лее простотията?!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ванка мен ме банна вчера заради този господин а него го остави да си лее простотията?!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro