Galaxy S21 се очертава да е най-евтиният 5G флагман на Samsung
Новина от MobileBulgaria Galaxy S21 се очертава да е най-евтиният 5G флагман на Samsung
"Козметичното" намаляване на цената на базовият модел 990$ > 920$ > 900$ ... НЕ ЗНАЧИ, че серията е "евтина". Ние не знаем параметрите на "базовият" модел - а ако е пластмасов ?, или има десетина компромиса ? След презентацията да не се окаже, че реалната стартова цена е ~ 1400$ ... (◔‿◔).
Бъди свободен 

Re: Galaxy S21 се очертава да е най-евтиният 5G флагман на Samsung
С многото компромиси е трудно да се каже че този модел е флагман.
Samsung Galaxy S10 Plus
Точно това се оказа - 1080p екран, пластмасив гръб, без слот за карта, без зарядно...
Екранът, зарядното и слота за картата според мен са си ок, но помня, че специално за 1080р екрана и слота за карта много се плюеше по ябълките.
Интересно ми е сега феновете на самсунг като аполона какво ще измислят за да оправдаят тези “минуси”
Като цяло доста слаба серия според мен, а цената по-висока от ябълките. Интересно как се обърна пазарът
Екранът, зарядното и слота за картата според мен са си ок, но помня, че специално за 1080р екрана и слота за карта много се плюеше по ябълките.
Интересно ми е сега феновете на самсунг като аполона какво ще измислят за да оправдаят тези “минуси”

Като цяло доста слаба серия според мен, а цената по-висока от ябълките. Интересно как се обърна пазарът
Айде, започна се!
За блокиране акаунтите на Тръмп написахте “Седем компетентни страници”, а сега ще са сигурно поне тридесет или повече!
Някои от коментиращите, въобще не са “виждали флагмани, както е модерно да се наричат последните модели телефони”, но виж специалисти се пръкнали!
Успех на всички.
За блокиране акаунтите на Тръмп написахте “Седем компетентни страници”, а сега ще са сигурно поне тридесет или повече!
Някои от коментиращите, въобще не са “виждали флагмани, както е модерно да се наричат последните модели телефони”, но виж специалисти се пръкнали!
Успех на всички.
Тази година и аз ги пропускам, защото брутално копираха Айфоня.radko89 написа: ↑14 яну 2021, 18:00Точно това се оказа - 1080p екран, пластмасив гръб, без слот за карта, без зарядно...
Интересно ми е сега феновете на самсунг като аполона какво ще измислят за да оправдаят тези “минуси”![]()
Samsung унищожи Айфон отново.
Да си купиш 5 g телефон и да го ползваш като 4 g.
До този момент продуктът все още не е разработен за опериране в 5G мрежата на VIVACOM. Очакват се допълнителни разработки от страна на производителя. Моделът функционира в 2G/3G/4G мрежата на VIVACOM...
До този момент продуктът все още не е разработен за опериране в 5G мрежата на VIVACOM. Очакват се допълнителни разработки от страна на производителя. Моделът функционира в 2G/3G/4G мрежата на VIVACOM...