Ето цената на iPhone SE (2020) в България
Новина от MobileBulgaria Ето цената на iPhone SE (2020) в България
Ами няма да си го взема на тия цени,за тези пари има много по добри предложения за Андроид телефони!
Re: Ето цената на iPhone SE (2020) в България
По-красиви, да, има много по-красиви андроиди за тази цена. По-мощни не, няма за тази цена.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Telenor нещо ги изгъбарка лошо другите. Иначе в Saturn имаше някава оферта с 10% ваучер от стойността. T.е. плащаш цялата сума и получаваш 10% от сумата под формата на ваучер, което са си близо 50 евро.
До колкото съм запознат Теленор са единствените официални партньори на Apple за България и получават продуктите им директно от тях. Всички останали зареждат от посредници, а не директно от Apple. За това и в Теленор винаги цените са били най-ниски. Не с много, но все пак най-ниски.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
A1 също са официални партньори.
https://www.apple.com/bg/buy/
https://www.apple.com/bg/buy/
Apple за пореден път показаха,че сериозно изостават с иновацийте и го карат по инерция на стари лаври."Евтин" телефон за 1000 лв с архаичен дисплей с 4 см рамки,home бутон в 2020 г-просто ГОЛЕМ СМЕХ...И велик чипсет с който ще решаваш интеграли на 4,7 инчов дисплей..Ако не изкарат нещо "УАУ" тази година тотално ще ми паднат в очите.Въпреки всичко продължава да има орди от верни фенове,които ги купуват,но всеки има право на избор.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Не виждам и някой от другите да е изкарал нещо “wow” на пазара да ти кажа честно....особенно пък и за тази цена. Това е “нишов телефон” който дава възможност на хора които не държат да имат голям дисплей,и някаква ултра модерна и мощна камера,както и голяма “тухла” в джоба! Има не малко такива хора които предпочитат именно такъв дизайн,с актуален хардуер,добра батерия,и далеч не лоша камера,за значително по-малко сума от другите им модели на пазара! И още от сега съм убеден че ще се продават като “топъл хляб” особенно в тези времена! Колкото до “ордите” от верни фенове,моите лични наблюдения е че добре оптимизирана операционна система,получаваща адекватна поддръжка години наред,съчетана с безпроблемна работа на устройството,няма как да няма верни фенове. За тези които искат повече като хардуер,има висок клас както iOS така и Андроид.exgrigor написа: ↑18 апр 2020, 08:32Apple за пореден път показаха,че сериозно изостават с иновацийте и го карат по инерция на стари лаври."Евтин" телефон за 1000 лв с архаичен дисплей с 4 см рамки,home бутон в 2020 г-просто ГОЛЕМ СМЕХ...И велик чипсет с който ще решаваш интеграли на 4,7 инчов дисплей..Ако не изкарат нещо "УАУ" тази година тотално ще ми паднат в очите.Въпреки всичко продължава да има орди от верни фенове,които ги купуват,но всеки има право на избор.
Ето го и римлянина иноваций 

Ако от бюджетните модели на една марка очаквате иновации - успех!exgrigor написа: ↑18 апр 2020, 08:32Apple за пореден път показаха,че сериозно изостават с иновацийте и го карат по инерция на стари лаври."Евтин" телефон за 1000 лв с архаичен дисплей с 4 см рамки,home бутон в 2020 г-просто ГОЛЕМ СМЕХ...И велик чипсет с който ще решаваш интеграли на 4,7 инчов дисплей..Ако не изкарат нещо "УАУ" тази година тотално ще ми паднат в очите.Въпреки всичко продължава да има орди от верни фенове,които ги купуват,но всеки има право на избор.
Хахха, голяма смешка.
Защо, да не би бюджетните телефони на някой друг производител да са иновативни? Бъркаш сегмента приятелю!